Σχόλια ημέρας

Απο το οχι αναδιάρθρωση ,περνάμε δειλά δειλα στην αναδιάταξη κατα την δήλωση του Γιουνγκερ ,ο οποιος πλέον αρχίζει και βλέπει μη βιώσιμο το Ελλήνικο χρέος!! Κάτι ειναι και αυτό η Ευρωπη αποφασισε να δεί  και να πεί την αλήθεια ??Ο Γιουνγκερ βέβαια ζήτησε πρωτα ταχεια διαδικασία για αποκρατικοποιήσεις ,με την τρόικα να κάθεται άμεσα στο τράπέζι να πιέσει την κυβέρνηση να πουλήσει άρον αρον .Η σημερινη μερα ηταν αδιάφορη μεχρι τις 4 ,πιθανον οι λιγοι traders θελησαν να στησουν εναν κυκλο ανοδικης αντίδρασης στο άκουσμα της είδησης για τις αποκρατικοποιήσεις  
Ακομη δεν εχει αλλάξει τιποτε παραμενουν οι short bars .Αλλάγη τάσης θα θεωρησω οτι εχουμε
για τον  ΓΔ πανω απο 1448 ,προς το παρον θα προσπαθησει  να κλεισει το χασμα και αν μπορέσει να κινηθει στην αντισταση 1388 και θα δουμε.


Για τον ftse 20 αλλάγη τάσης πάνω απο το 675 με αντισταση στο 623 και θετικο την κινηση πάνω απο το 635 .


Για τον δεικτη τραπεζων με κινηση πάνω απο το 1105 με αντισταση το 1017 και θετικο την κινηση πάνω απο το 1061

Στα διαγράμματα ο εμα 5 παραμενει κατω απο τον εμα13 και θετικο θα ειναι να κινηθει πάνω απο αυτον και περιμενω κινηση   πάνω απο τον spandMA20 που θα ηθελα να πάρει ανοδικη φορά .Ακομη έχει πτωτικη .
Για την ΕΤΕ αλλαγη τασης πάνω απο το 5,38,την ΑΛΦΑ πάνω απο 4,02 την ΕΥΡΩΒ πάνω απο 3,88
και σε αυτες ο εμα 5 παραμενει κατω απο τον εμα13
Πάντως ο κος Ταμβακάκης δεν ανησυχεί για το Ελληνικό τραπεζικό συστημα και θεωρει οτι υπάρχει διέξοδος απο την κρίση
Τέλος ο Ολι Ρεν για να δωσει άλλη δόση θέλει ανάλογη με την Ιρλανδια και Πορτογαλία,πολιτικη συναινεση  .Κάτι μου λέει οτι ισως πάμε και για εκλογές .
Η Wall εχει γενέθλια σήμερα 219 χρονια ,αφου 17 Μαιου 1792 ιδρυθηκε το Χρηματιστηριο της Ν Υορκης ,προς το παρον έχει κόκκινα κεράκια αναμμένα .

Ο Ντομινικ κατα πληροφορίες ετοιμάζει την τσόντα "σκυψε χρεοκοπημένη "(κλεμμένο απο Λαζοπουλο)

Δεν υπάρχουν σχόλια: