Σελίδες

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

Σχολιο για ΓΔ -ΔΤΡ



 Καλημερα σας ..διορθωτικη η συνεδριαση 18/3 και πιθανη η δοκιμασια της πρωηναντιστασης 827 γιατον ΓΔ  ,ενω οΔΤΡ ηδη δοκιμασε την πρωην αντισταση 538,88 και εχει χαμηλοτερα στηριξη στο 504 

Η λονγκ διαθεση ακομη ειναι ζωντανη και συμδωνα με του κινητους που παρακολουθω για τον Γενικο δεικτη  ειναι πιθανη μια προσεγγυση στο 829 ..η και χαμηλοτερα προς την μεσαια spband (τωρα στο 815 ).

Η ΠΕΙΡ πιεζει γενικα τις τραπεζες ,προς το παρον και εδω η διαθεση παραμενει λονγκ ..καλο ειναι να μην χαθει η στηριξη 504..πιθανη μια προσεγγυση στο 517 ..μπορει και χαμηλοτερα χωρις να διαταραχθει η ανοδικη ταση .


Ο ταλαντωτης που σας ανεφερα στην τελευταια αναρτηση ..ειναι ακομη θετικος ..αν και με αποκλιση  ,αλλα παρα την χθεσινη πτωση εχει ανοδικη συνεχεια .

ΓΔ


ΔΤΡ 


Αντισταση για τον δεικτη τραπεζων το575 

Καλημερα σας με υγεια !!


1 σχόλιο:

Παντελης είπε...

Καλημερα σας ..για "οργανωμενο εγκλημα"διαβαζω στην τραπεζα ΠΕΙΡ ..για μηδενισμο της αξιας των μετοχων που κατεχουν οι μικροεπενδυτες ακουω ..να σας πω την αληθεια απο τοτε που ξεκινησαν οι φωνες για κρατικοποιηση ..επικειμενης αυξησης μετοχικου κεφαλαιου και νεας παλι αποκρατικοποιησης ..την διεγραψα απο την λιστα περιορισμενης παρακολουθησης ..Οταν ξεμπλεξει η ιστορια πιθανον να κανει ραλυ η μετοχη ..μεχρι τοτε προσωπικα ...μακρυα!!

Πτωση για τον sp500 χθες..εκει βεβαια ειμαστε στα υψηλα ..αν κατι με ανησυχει ,ειναι οτι ο super mac ..επιβεβαιωσε το σημα εξοδου 15/3(μετα απο φιλτρο3 ημερων ) ..στο ανοιγμα 3942 .Πιθανον να δωσει νεο σημα εισοδου.Ακομη βεβαια εχουμε λονγκ διαθεση ..3898 ..3870 ισως δοκιμασει χαμηλοτερα