Σελίδες

Σάββατο 27 Μαρτίου 2021

Σχολιο για ΓΔ

 ΓΔ ημερησιο ..Bullish/long ...bull stop 823 ..



Το ανοδικο βημα που αρχισε απο το 726 ..προς το παρον δεν δειχνει να εχει τελειωσει ..Πιθανος στοχος το 886 ...με ενα καθοδικο χασμα γνωστο σε ολους απο την εναρξη της πανδημιας  ..892-885 .


Προς το παρον εχουμε την αντισταση μπροστα να περασουμε 862 και θα δουμε για την συνεχεια ..

Βαζω το στοπ στο 823 που εχουμε ενα Low fractal απο τηην προσφατη διορθωση που σταματησε στον κοκκινο κινητο του αλιγατορα ..η αν θελετε στην μεσαια μας spband ..Περιμενω καποια στιγμη ενα low fractal κατω απο τον μπλε κινητο που τωρα ειναι στο 807 ..αλλα αν υπαρξει ανοδικη συνεχεια θα ειναι υψηλοτερα τις επομενες ημερες ..Αν βεβαια υπαρξει δυσκολια να περασουμε το 862 ..μια διορθωση στην περιοχη 807-796 ειναι πιθανη

Το εβδομαδιαιο διαγραμμα ,σαφως και εινια bullish long ..εδω μπορω να περιμενω ενα low fractal καποια στιγμη στον πρασινο ..η στον κοκκινο κινητο .η ακομη και στον μπλε χωρις να κινδυνευει η bullish φαση .Και εδω τα σημαδια δειχνουν περιοχη 890-910.

Στο 828 ειναι για αυτη την εβδομαδα ο κινητος μου  4 εβδομαδων που παρακολουθω ..και παρεχει μια στηριξη ..θεωρητικα .


Αντιστοιχα ..ο κινητος μου 12 μηνων ειναι στο 738 ...καπου εκει θα ειναι και στην ληξη του μηνα και σαν μακροπροθεσμο στοπ ..δεν μας ανησυχει το long .

H κινηση ειναι πανω απο τον μπλε κινητο στο μηνιαιο (τωρα στο 741) ..οποτε και εδω το σημαδι ειναι θετικο ως προς τον μακροπροθεσμο οριζοντα .

Καλο Σαββατοκυριακο .


Δεν υπάρχουν σχόλια: