Σελίδες

Κυριακή 30 Μαΐου 2021

ΜΥΤΙΛ (μακροπροθεσμη εικονα)

 Μια ματια στην μετοχη μεσα απο τοο εβδομαδιαιο και το μηνιαιο διαγραμμα ,σαφως Bullish/long και τα δυο .

Στο εβδομαδιαιο διαγραμμα η διορθωση τον εφτασε μεχρι τα χειλη του αλιγατορα (στο 14,39 σημερα)..

αρα ειναι η στηριξη μας προς το παρον και το στοπ μας αφου εκει ειναι και ο trend indicator .

Στο  15,85 η αντισταση μας και αν κινηθει ψηλοτερα στοχος 16,78 .Ο cycle ind ..πιθανον να μας δειχνει οτι μπορει να υπαρξει μια συσσωρευση πριν δωσει νεα κινηση για υψηλοτερα .


Απο το μηνιαιο διαγραμμα βλεπουμε

οτι βασικη αντισταση ειναι στο 17,44και θεωρτικα ο στοχος εκει στην περιοχη 17.44-18 ευρω .

Εδω εχουμε ενα "δρομο αντοχης" σχεδον ενα χρονο χωρις να εχουμε βρει ενα high fractal ακομη ...το εχει κανει και στο παρελθον η μετοχη .Πιθανον αν δεν παραβιαστει το 15,85 αυτον τον μηνα και τον Ιουνιο να εχουμε εκει ενα high fractal .

Ο cycle στο μηνιαιο ειναι εδω και ενα 6μηνο καρφωμενος στα ψηλα χωρις καποια μικροδιορθωση και αυτο το εχει κανει στο παρελθον ..απο τον 9ο/2016 μεχρι τον 6ο/2017 που αρχισε να υποχωρει 

Η απομακρυνση απο τους κινητους του αλιγατορα ..αλλα και τον κινητο μου (24 μην) ειναι μεγαλη και καποια στιγμη πρεπει να πλησιασει κοντα ..


Στο επομενο μηνιαιο διαγραμμα βλεπουμε τις RSI bands ..δεν ξερω ποσο διαστημα μπορει να μεινει σε υπεραγοσμενη περιοχη χωρις διορθωση (και αυτο το εχει κανει στο παρελθον ) .


Τελος τα fibo ladder ..τα σκαλια που γραφω συχνα ..απο το 1995..δειχνουν 15,62(προς το παρον ειναι στα δυο τελευταια σκαλια 14,06-15,62 )..το πατησε και στο παρελθον 1999 ...2007 ..το πατησε και  τον Απριλιο 21..πιθανον να το κανει και τον Ιουνιο η τους επομενους μηνες και πιθανον να κινηθει στην Χ 

Κανεις δεν ξερει ..η συνεχεια θα δειξει ,οι συνθηκες ειναι θετικες ..ακολουθηστε το πλανο σας και την διαχειρηση των θεσεων ,οσοι εχετε .


Καλημερα σας με υγεια και αισιοδοξια η νεα εβδομαδα και με το καλο ο Ιουνιος !!




Δεν υπάρχουν σχόλια: