Σελίδες

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

Σχολιο για Γενικο Δεικτη και ΔΤΡ

 Με κινηση και κλεισιμο  πανω απο το 919 εκλεισε σημερα ο ΓΔ ..λιγο πριν την  "ζορικη" περιοχη  926-949 ,που θα χρειαστει πιθανον μεγαλυτερο τζιρο απο τον σημερινο για να τον ξεπερασει .

Τα επομενα σημεια λοιπον για τον ΓΔ τα βλεπετε στο διαγραμμα που ακολουθει ..με το σκαλι 937 να ειναι αυτο που θελουμε να πατησουμε .


Στο επομενο διαγραμμα βλεπουμε τις rsi bands ..και τις spandbands ..αλλα και τον cycle indicator 

και εδω τα ανοδικα σημεια ειναι 926 ..937 ..946...ενω σαν στηριξη εχουμε την spband 913 ..και χαμηλοτερα την μεσαια μας στο 894.
O cycle ind ειναι ψηλα ..δεν ξερω ποσο θα κρατησει εκει ..χωρις διορθωση και μαλιστα σε μια σημαντικη αντισταση ....ΑΡΑ Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΥΞΗΜΕΝΗ 


Βοηθεια στην ανοδικη συνεχεια περιμενουμε απο τις τραπεζες ..ακομη ο ΔΤΡ δεν εχει αλλαξει φαση ,αν και ειμαστε πανω απο τους κινητους και εχουμε λονγκ κερια ..
Και εδω η εικονα μεσα απο τις RSI bands ..spandbands ..δειχνουν 606 και μεχρι 630-634 ,με αντισταση 639 ..με το cycle ind να εχει φτασει στα ορια του ..αυτο δεν λεει τιποτε βεβαια ..αν παμε σε μια αντιστοιχη κινηση Νοεμβριου ...αλλα τοτε ειμαστε χαμηλα ..τωρα ειμαστε σε κομβικο σημειο 

και η εικονα του δεικτη με τα σκαλια φιμπο ..εχουμε πατησει στο 562 ..και βλεπουμε το 625..και αν βεβαια ανεβουμε και αλλο ψηλοτερα ..τοτε το 1000+ για τον γενικο δεικτη θα ειναι πραγματικοτητα 




Η αγορα βεβαια θα μας δειξει τον δρομο ..παραμενω  αισιοδοξος οσο  για την συνεχεια παρα τις διορθωσεις και οσο τα σηματα και σημαδια ειναι θετικα ..ακολουθείστε το ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΛΑΝΟ ..με κλειστα αυτια !



Δεν υπάρχουν σχόλια: