Σελίδες

Κυριακή 13 Ιουνίου 2021

..τα επόμενα βήματα !!


Στα εβδομαδιαια διαγραμματα που ακολουθουν χωρις πολλα λογια ,μεσα απο  την εικονα βλεπετε την φαση και την θεση που ειμαστε και εχετε τα επομενα βηματα ανοδικα η καθοδικα (διορθωτικα) ..και το stop long εφοσον ειμαστε αγοραστες βεβαια 

Επελεξα εβδομαδιαια διαγραμματα για ποιο μακροπροθεσμη ματια 



ΕΤΕ 

στο σκαλι 1,95 ειναι και ο Trend ind σε εβδομαδιαιο διαγραμμα και το stop long 



EYΡΩΒ



ΕΧΑΕ 




ΔΕΗ 


ΟΤΕ ..η μετοχη εχεισκαρφαλωσει στο παρα ενα πριν το τελευταιο σκαλι 15,62 ...οχι οτι δεν μπορει να παει ψηλοτερα ..αλλα με τα σημερινα δεδομενα το προγραμμα αυτα τα σκαλια δινει σε εβδομαδιαιο 

μεχρι την αποκοπη μερισματος 25/6...μπορει να το εχει πατησει ..και αυτο (15,62)..και ο cycle μπορει να μας το υποσχεθει.


και μια αποψη για τον ΟΤΕ ΕΔΩ   απο το ημερησιο διαγραμμα.

ΓΕΚΤΕΡΝΑ ..εδω τα δεδομενα μου στο εβδομαδιαιο δινει τελευταιο σκαλι στο 7,81 ..οι spbands 26 εβδομαδων δινουν ενα στοχο πανω απο το 10,64 στο 11,33


ΟΠΑΠ ειναι σε αντισταση η μετοχη ..

ΜΥΤΙΛ και εδω τα δεδομενα δειχνουν τελευταιο σκαλι στο εβδομαδιαιο το 15,62 ..με στοχο απο την spband ψηλοτερα στο 16,31 ..

ΜΟΗ και εδω τα σκαλια συμφωνα με τα δεδομενα ..τελειωνουν στο 15,62 πριν την αντισταση 15,94 
η τελευταια spband ..δινει πανω απο το 15,94 ..16,61 ..αλλα εχουμε δρομο μεχρι εκει ..

ΕΛΠΕ ..στην αντισταση 6,60 ..μακρια απο τα υψηλα του 

ΜΠΕΛΑ 



EΛΧΑ 

ΠΛΑΘ 



Τα διαγραμματα που ειδατε ειναι ολα bullish /long ..αφησα τελευταιο το "μαυρο" προβατο ..
ΤΕΝΕΡΓ ..θελει δουλεια να στρωσει ακομη ,μεχρι να πατησει στο 12,50 και να περασει τον Trend ind στο 13,28 να αλλαξει την φαση στο εβδομαδιαιο .


Ειδαμε αρκετα διαγραμματα εβδομαδιαια ..για τον ΓΔ εχουμε δει τα ανοδικα σκαλια στο ημερησιο ..εχουμε πατησει στο 906 ..παμε να πατησουμε το 937 ...και να αντιμετωπισουμε στην αντισταση 949 
Τα εβδομαδιαια σκαλια εχουν σαν βαση το 875 ..επομενο το 937 ..και πανω απο την αντισταση  949 το 1000
Ο Trend ind ειναι στο 825 και μας κραταει λονγκ βεβαια ..
Ο cycle indic.μας αφηνει αισιοδοξα μηνυματα (αναλογα βλεπετε και στις μετοχες ) ..αν δεν αλλαξει γνωμη .

Ο δρομος για την συνεχεια δεν λεω οτι θα ειναι ευκολος ,αλλα οσο οι πωλητες δεν εμφανιζονται και η εικονα μεσα απο τα διαγραμματα ειναι θετικη ,παραμενουμε σε αυτο που βλεπουμε ,οχι σε αυτο που "φοβομαστε"...μια εντονη διορθωση ..ακομη δεν ηρθε η ωρα της.
Οταν ερθει θα την ανιχνευσουμε μεσα απο τα ημερησια διαγραμματα ,ακομη και εκει ειμαστε bullish,long στα περισσοτερα διαγραμματα που ειδαμε σημερα και σε πολλα αλλα που δεν ειδαμε  ,αλλα και σε αυτα που η φαση ειναι ακομη bearish ,τα κερια δειχνουν διαθεση αλλαγης (ΜΥΤΙΛ,ΔΕΗ ,ΤΕΝΕΡΓ ,ΕΛΧΑ ,ΓΕΚΤΕΡΝΑ ,ΜΠΕΛΑ ).
Τα βηματα και στον sp500 και στον dax ειναι θετικα αν και επιφυλακτικα ,συνεχιζουν να ειναι ανοδικα και οσο η ρευστοτητα ψαχνει αποδοσεις πιστευω ..παρα τις οποιες διορθωσεις ερθουν θα συνεχισουν να ειναι ανοδικα .
Δεν βλεπω προς το παρον κατι που θα μπορουσε να χαλασει το κλιμα ...ακομη  και οι οποιες μεταλαξεις του κορονοιου καθυστερουν  την επανοδο στην κανονικοτητα ,εχουν προεξωφληθει.
Οι κεντρικες  τραπεζες συνεχιζουν την στηριξη με τσαμπα χρημα ..οταν αυτο σταματησει και επανελθει η κανονικοτητα ..τοτε θα φανει η οικονομικη καταστροφη..τοτε θα αρχισουν τα δυσκολα . 

Καλημερα σας ομορφη Κυριακη σας ευχομαι και καλη εβδομαδα με Υγεια και οτι αλλο επιθυμείτε !!

***στην φωτο ο ..γατουλης μου με  παρακολουθει .
***Οι αποψεις μου πιθανον να ειναι και λαθος και δεν ειναι προτασεις για αγορα η πωληση .Ακολουθηστε το πλανο σας .




Δεν υπάρχουν σχόλια: