Σελίδες

Κυριακή 25 Ιουλίου 2021

Σχόλιο για ΓΔ -ΜΥΤΙΛ

 Η εβδομαδα που περασε ξεκινησε με εντονη πτωση με αποτελεσμα η κινηση τοου Γενικου δεικτη κατω απο το 852 να αλλαξει την φαση σε Bearish .H αντιδραση τελικα και το εβδομαδιαιο κερι με κλεισιμο στο υψηλο σχεδον της εβδομαδας ...διατηρησε το κερι LONG ,οποτε εχουμε στην εβδομαδιαια εικονα Ουδετερη η επιφυλακτικα λονγκ με στοπ το 830 .

Ο μπλε κινητος ειναι με το κλεισιμο της εβδομαδας στο 827 και η κινηση μας ειναι αναμεσα στις spbands 883 - 836 ..Aνοδικη συνεχεια μπορει να εχουμε προς το 876 που εχουμε τον κοκκινο κινητο η και το 897 που ειναι ο πρασινος .



Υποθετικο σεναριο να εχουμε τις επομενες ενα Low fractal στο 830 ..και να ψαχνουμε ενα high fractal πανω απο τον πρασινο κινητο ,Αν δεν εχουμε στο 830 Low ..πιθανον να το ψαξουμε χαμηλοτερα στο 803.

O cycle ind σε εβδομαδιαιο ισως εχει ακομη λιγο δρομο για αντιστροφη 

Σε αυτη την φαση stop short weekly εχουμε στο 928  

Σε ημερησιο διαγραμμα η εικονα ακομη ειναι bearish /short με στοπ short 885 

Ο cycle ind δειχνει ανοδικη συνεχεια .Ειμαστε ακομη κατω απο τις safe pivots 868 και 889 και κατω απο τον κοκκινο κινητο 878 και μπλε 889 /



Εδω λοιπον θελουμε με την σημερινη εικονα ενα high fractal πανω απο το 889 και εν συνεχεια οποιοα διορθωση ερθει οχι χαμηλοτερα απο το 830 και θα δουμε παλι την συνεχεια ...εχουμε δρομο ακομη αν αναλογιστουμε την καλοκαιρινη διαθεση της αγορας με τον ισχνο τζιρο .

Στο μηνιαιο ειχα αναφερει τον προβληματισμο μου για την απομακρυνση απο τους κινητους και οτι ο cycle ind ηταν ταβανι και εδειχνε διορθωση .

Η εικονα εξακολουθει να εμπνεει "ανησυχια" ως προς την διορθωση και οχι ως προς το bullish /long  και θα περιμενα τουλαχιστον μια προσέγγιση  του κινητου μου 12 μηνων που σημερα ειναι στο 788 ..μεχρι τελος μηνα δεν ξερω που θα ειναι βεβαια και αν εχουμε αμεση προσεγγιση μεχρι τελος μηνα η τον Αυγουστο .


MYTIL weekly Ουδετερη η εικονα ..η επιφυλακτικα λονγκ ,αφου η φαση ειναι διορθωτικη και τα κερια μας ακομη λονγκ .Ανοδικη συνεχεια προς τους κινητους 14,55( και 14,57 που εχουμε spband ) και αισιοδοξα προς το  ..15,19 .

Διορθωτικα μπορει να δοκιμασουμε την spband 13,35 η  και τον μπλε κινητο (τωρα στο 13,28 ) 

Σεναριο θετικο η ανοδικη συνεχεια πανω απο τους κινητους ..ενα high fracta εκει ..εν συνεχεια διορθωση και βλεπουμε 


Στο ημερησιο παραμενουμε bearish/short με στοπ στο 14,99 

Ειμαστε κατω απο τις safe pivots 14,17...14,88 κατω απο τους κινητους (14,38-15,09 ) .

Θετικο ενα κλεισιμο πανω απο το 14,61 χωρις να χασουμε το 13,71 και θα δουμε την βραχυπροθεσμη πορεια του 


Η μηνιαια εικονα εινα bu;;ish /long βεβαια ..με τα ιδια "θεματακια" που γραφω για τον ΓΔ και εκτιμω οτι κινηση αμεσα για ψηλοτερα δεν θα εχουμε πριν πλησιασουμε τους κινητους που παρακολουθω και ειναι ακομη μακρια ...προς περιοχη 12 σημερα ο κινητος μου 12 μηνων και ο πρασινος .

Καλη εβδομαδα με υγεια και οσο το δυνατον δροσεροτερη !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: