Σελίδες

Σάββατο 11 Μαρτίου 2023

Εβομαδιαια ανασκόπηση ΔΕΙΚΤΩΝ ,ΑΛΦΑ ,ΕΤΕ,ΜΥΤΙΛ, ΛΑΜΔΑ ,ΒΙΟ ,ΓΕΚΤΕΡΝΑ και σχολιο 13/3 για ΓΔ ,ΔΤΡ ,ΜΟΗ ,ΙΝΤΚΑ ,ΑΔΜΗΕ

 Στο αποηχο του τραγικου δυστυχηματος στα Τεμπη κυλησε η χρηματιστηριακη εβδομαδα και οχι μονο αυτη βεβαια .Στο χρηματιστηρικαο πεδίο που παρακολουθουμε το εβδομαδιαο κερι ηταν ασχημο και σηματοδοτει πιθανον και περεταίρω υποχωρηση ,πιθανον στα επιπεδα φιμπο ..33% περιοχη 1000 κλπ

Σημειωνω το κλεισιμο μετα απο πολλες εβομαδες κατω απο τον κινητο μου 4 εβδομαδων 1104 

Ο ΓΔ σε εβδομαδιαιο διαγραμμα παραμενει bullish /long με το τεχνικο στοπ λονγκ στο 909 ..πολυ μακρια ακομη ,ενω εκτιμω οτι θα δοκιμασει τον πρασινο κινητο σε πρωτη φαση που αυτη την εβδομαδα ειναι στο 1001 .



στο σχολιο του προηγουμενου Σαββατου ειχα γραψει ..(η κινηση εξω απο τις spbands δεν μπορει να συνεχιστει ..εκτιμω οτι θα μπουμε μεσα ...η ακραια spband 20 εβδομαδων ειναι στο 1088 για αυτη την εβδομαδα με οτι αυτο σημαινει .)

Πραγματι επανηλθαμε μεσα στις spbands ...και πλεον η εικονα ειναι αυτη που βλεπετε στο διαγραμμα (εβδομαδιαιο)   και δεν θα ηταν απιθανο η επισκεψη στην μεσαια band  που ειναι στο 972 για αυτη την εβδομαδα .


Στο ημερησιο διαγραμμα για τον Γενικο δεικτη ..ειμαστε πλεον κατω απο τους κινητους ,το spandsystem δεν εδωσε ακομη αλλαγη φασης ..εχουμε ομως κερια κοκκινα και το στοπ λονγκ χτυπηθηκε 6/3 και 10/3 ..οποτε οι θεσεις λονγκ συμφωνα με την μεθοδο επρεπε να κλεισουν .


Η κινηση ειναι κατω απο την μεσαια band 1099,69 και αναμεσα στις δυο ακραιες 1052-1023 και αν θυμηθουμε και τα σκαλια Φιμπο ..μετα την αναβαση που μας εφτασε στο σκαλι 1125 ..αρχισε η καταβαση ..χασαμε το 1062 και εχουμε χαμηλοτερα ..1031 ..και το σκαλι 1000 .Εχει χαθει  και ο Trend ind 3/10 ..μετα απο καιρο και η εικονα χειροτερευει .

FTSE Large weekly (spandsystem)....bullish /long stop long 2204 ..
χαθηκε ο κινητος μου 4 εβδομαδων 2696 και πιθανον να δοκιμαστει και εδω ο πρασινος κινητος ..και θεωρητικα να παμε και χαμηλοτερα 

FTSE Large ημερησιο spandsystem ..η φαση ακομη δεν αλλαξε εχουμε κερια κοκκινα εχουμε περασει κατω απο την μεσαια band 6/3  και το στοπ λονγκ εχει χτυπηθει 7/3 και 10/3 ...αρα εχει κλεισει το λονγ ..για τους short στοπ σορτ ...2795 και χαμηλοτερα κινηση θα δοκιμασουμε τις spbands ..



ΔΤΡ εβδομαδιαιο (spandsystem) bullish /long stop long 620 ..διορθωτικα διαλεξτε επιπεδα φιμπο για διορθωση ...και εδω η δοκιμασια κινητων ειναι πολυ πιθανη τις επομενες εβδομαδες ...
Ο κινητος μου 4 εβδομαδων ειναι στο 893 ..και αν ενα σημα ειναι το κλεισιμο πανω απο αυτον ..τοτε μαλλον θα αργησουμε ,λαμβανοντας υποψιν εκλογες μπροστα με αβέβαιο αποτελεσμα ..και αναταραξεις στο εξωτερικο .

ΔΤΡ ημερησιο ...εδω συμφωνα με το spandystem ειμαστε bearish/short ....stop short 954 ..


AΛΦΑ ημερησιο ...η φαση δεν αλλαξε ..εχουμε κοκκινα κερια ...αλλα τα καμπανακια χτηπησαν και τα σημειωνω με τα βελακια ...πρωτο χασμα καθοδικο 2/3 ..κλεισιμο κατω απο την μεσαια band 6/3 ..χτυπημα 7/3  stop long 
Αναμενεται που θα βρει ηρεμια ...και αν δωσει αντιδραση ...


 ΕΤΕ ημερησιο ...γκρεμισμα για την μετοχη και Bearish /short πλεον ...



ΜΥΤΙΛ ημερησιο ...θεωρητικα bearish/short ..θα πουμε σε διορθωη η μετοχη με στοπ λονγκ 23,30
προς το παρον κατω απο την μεσαια band ..Που εγινε αντισταση ..


ΓΕΚΤΕΡΝΑ ημερησιο bearish /short ..ολο και χαμηλοτερα χαμηλα κανει η μετοχη ...



ΛΑΜΔΑ ημερησιο ...bearish /short και αυτη ..βλεπει παλι το 5,75 


ΒΙΟ ημερησιο ...και εδω bearish/short ...η σε διορθωση ..stop long 4,295...stop short 4,70 





Δεν υπάρχουν σχόλια: