Σελίδες

Σάββατο 22 Μαΐου 2021

ΔΤΡ


Το σκηνικο ενος προδιαγεγραμμένου "εγκληματος" θα μπορουσε να ειναι ο τιτλος για τον ΔΤΡ αλλα και την ΑΛΦΑ ειδικοτερα .Ειχαμε ζησει αναλογη κατασταση με την ΠΕΙΡ ,,και πιθανον θα το ζησουμε και παλι με καποια απο της δυο η και τις δυο ,που τωρα "αρνουνται" οτι θα κανουν αμκ .

Ο ΔΤΡ βεβαια εστελνε μηνύματα απο 11/5 που μπηκε στο στομα τοου αλιγατορα ..εμενε εκει και 13/5 εδωσε και κοκκινο short κερι ...με την φαση να παραμενει bullish ..μεχρι που 19/5 η φαση εγινε Bearish

 

H μεθοδολογια spandsystem ..λεει 20/5 εξοδο απο τον δεικτη τραπεζων σε τιμη open ..δεν μιλαω για short που μπορουσε να γινει και νωριτερα επιφυλακτικα με τα κοκκινηα κερια ....μιλαω για κλεισιμο λονγκ και επισημα .

Οποτε η χθεσινη συνεδριαση ..εκωφαντικα ανακοινωσε το bearish/short ..

Eιχαμε λοιπον κινηση κατω απο τα 3 fractals ..550 ..534..502 ..και κινηση ακομη και κατω απο τις δυο safe pivots ...εστω και αν κλεισαμε πανω ακριβως στην 2η (506) .


Τι περιμενουμε τωρα ειιναι το θεμα .Βασικα για να γυρισει ο ηλιος ..θελει δουλεια πολυ ..για να γινουμε παλι bullish /long επισημα εχουμε ανηφορα και εμποδια .Τουλαχιστον μεχρι να φτασουμε παλι στους κινητους που σημερα ειναι περιοχη 585-595,εκει στο 590 ειναι και ο Trend indicator  εχουμε δηλαδη πολυ  δρομο .

Στηριξη χαμηλοτερα εχουμε στην περιοχη 441-436 ..και παρακατω το χαμηλο Φεβρουαριου 405

Μια ματια στα Fibo σκαλοπατια ...κρατησε το κρισιμο σκαλι 500 ..και εχει μπροστα τα σκαλια 531....562 ..593 .κλπ Καθοδικα 468 ..437 κλπ .

Ο cycle ναι ειναι χαμηλα ..αλλα σε τετοιες καταστασεις μπορει να μεινει εκει χαμηλα ..και δεν υποσχεται εντονη αντιδραση (οπως και σε εντονα ανοδικες φασεις ..που ειναι ψηλα και δεν υποσεται εντονη διορθωση ).


Μια εικονα απο το παρελθον για να πιθανολογησουμε τα μελλούμενα ..μεσα απο ενα καναλι ..χωρις λογια ..εκει περιμενει και ο απλος 200αρης ..


Η εβδομαδιαια εικονα του ΔΤΡ ακομη μας κραταει bullsh/long ..εδω βρηκε οπως βλεπετε στηριξη στον κοκκινο κινητο ..εχει χαμηλοτερα τον μπλε κινητο (452) και εδω ειμαστε μεσα στο στομα του αλιγατορα καθαρα πλεον ...αρα θελει προσοχη .Εδω θα ελεγα οτι  οτι θα εχουμε κινηση και κατω απο τον μπλε κινητο τις επομενες εβδομαδες ..η εστω μια συσσωρευση μεσα στο στομα του αλιγατορα (περιοχη 555-452)...Ο cycle εδω δειχνει οτι εχει ακομη διορθωση 


Η ερχομενη εβδομαδα λοιπον θα εχει πολυ ενδιαφερον ..θα εχει ευκαιριες για intraday κινησεις ..και πιθανον να εχει και εκλπληξεις "θετικες".η περαιτερω "αρνητικες".ολα παιζονται ..στις αγορες χρηματος δεν μπορει να προβλεψεις το ειπαμε ,το λεω παλι .

Ομορφα τα κυματα να μετρας να βαζεις στοχους ,αλλα ερχεται μια στραβη και ψαχνεις αν ειναι στραβος ο γυάλος η στραβα αρμενιζουμε ...Θεωρητικα λοιπον θα μπορουσα να πω οτι κυματικα απο το εβδομαδαιο διαγραμμα οτι στο 639 τελειωσε ενα κυμα iii ..και ειμαστε σε διορθωση  που μπορει να μας παει στο 455 ..Μπορει να μην τελειωσε το iii και να ειχαμε  το a  του iii στο 636 ..παμε στο διορθωτικο b  του iii



Αν ειναι ετσι τα κυματα ...μια κινηση κατω απο τους κινητους και μετα αντιδραση την περιμενω σαν  iv η σαν c του iii  .Mπορει στο 636 να τελειωσε το Α και να ειμαστε στο Β  ..αν δεν ειναι ετσι τα κυματα θα μας δειξει η συνεχεια ..η αληθεια ειναι στο ταμπλω παντα.

Ας αφησουμε την αγορα να ηρεμησει ..και εμεις μαζι ,ας μεινουμε ψυχραιμοι και ας καταστρωσουμε την στρατηγικη μας ...οσοι ασχολουνται  με τραπεζες για Intraday ..βραχυπροθεσμες  η μακροπροθεσμες κινησεις .Οσοι δεν κανουν κεφι τις τραπεζες (και καλα κανουν) ..ας δουν ολες τις υπολοιπες του ταμπλω ..η τραπεζικη διορθωση θα φερει και εκει αναταραξεις και ευκαιριες εισοδου .

***τα ανωτερω ειναι σκεψεις ..,απο τυχη μπορει να ειναι σωστα ..μην τα λαβετε υποψιν σας στις επιλογες σας για κινησεις ..το πιθανοτερο ειναι να ειναι λαθος ...γιατι απλα ισχυει 

“Υπάρχουν δύο τύποι προβλέψεων, οι τυχερές και οι λάθος”

Καλο Σαββατοκυριακο με υγεια !!



Δεν υπάρχουν σχόλια: