Σελίδες

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022

Σημειωσεις και σχολια συνεδριασεων 4 και 5/7 (ΓΔ ,ΔΤΡ,FTSE )


ΓΔ εβομαδιαιο bearish /short ..

 Ασχημο μηνιαιο κερι ,ασχημο και εβδομαδιαιο κερι με κλεισιμο και εδω στα χαμηλα εβδομαδας και ειμαστε αντιμετωποι με την στηριξη 788 .Δεν ξερω αν η Χ ειναιικανη να δωσει αντιδραση ,εχω την αισθηση οτι η Χ1 θα δοκιμαστει και πιθανον απο εκει να δωθει καποια αντιδραση .

Ενα εβδομαδιαιο κερι που θα αγκιξει την περιοχη 780-770 και θα κλεισει στα υψηλα  ισως θα ειναι η ενδειξη καποιας αντιδρασης και λογω απομακρυνσης μεγαλης απο τους κινητους που σε εβδομαδιαιο διαγραμμα ειναι περιοχη 885-898 .


και στο ημερησιο ειμαστε bearish/short ..εδω εχω να σημειωσω οτι ο cycle ind 34 περιοδων (που παρακολουθω) ειναι σε σημειο που πιθανολογει καποια ληξη της διορθωσης καπου εδω κοντα .

Αν η καινουργια εβδομαδα ξεκινησει με πειστικη ανοδο θα ελεγα οτι θα ηθελα κινηση πανω απο το 831 ...που το stop loss system μας δινει στοπ σορτ για να θεωρησω οτι μπορει να δουμε καποια καλη ανοδικη συνεχεια  ..προς το παρον ειμαστε κατω και απο το στοπ λονγκ 

Γενικος δεικτης ημερησιο

*** "Καλη συνεχεια" βεβαια θα βρει την περιοχη 845-846  και δεν σημαινει οτι εχουμε αποφυγει τα χειροτερα ..απλα ανασες θα παρουμε και κερδη σε βραχυπροθεσμες κινησεις .

Αν δουμε και τον δεικτη τραπεζων στο ημερησιο μεσα απο αυτη την εικονα εχουμε στοπ σορτ στο 527 

και ο cycle ind εχει την ιδια εικονα με του Γενικου δεικτη ,αλλα το οτι ειναι στο πατωμα και δεν ξεκολαει ...ειναι μια ενδειξη της πτωτικης διαθεσης και της δυναμης του πτωτικου βηματος .

ΔΤΡ ημερησιο


ανδουμε και τον ΔΤΡ ,απο την ματια των fibo Ladder ..χασαμε το σκαλι 500 οριακα ..επομενο χαμηλοτερα ειναι στο 468 ενω ο στοχο που εχω απο το target system ειναι το 455 ,αρα η περιοχη 468-455 ειναι το αρνητικο σεναριο για την συνεχεια ,εκτος και εχουμε κινηση πανω απο το 544 το επομενο διαστημα ,οποτε θα εκτιμηθει παλι  η κινηση .



Η πιθανοτητα αντιδρασης προς το σκαλι 531 υπαρχει βεβαια παντα ,αλλα η αρνητικη πορεια ειναι το κυριαρχο σεναριο 

Καλημερα σας και καλη εβδομαδα!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: