Σελίδες

Κυριακή 2 Απριλίου 2023

Σημειωσεις για ΓΔ ,ΔΤΡ ,Μυτιλ

 Πτωτικος μηνας ο Μαρτιος ,η διορθωτικος ,για την χρηματιστηριακη μας αγορα που σε μηνιαιο διαγραμμα παραμενει Bullish/long με το τεχνικο στοπ λονγ να ειναι χαμηλα ακομη (778) και να μην τίθεται θεμα ακομη αλλαγης της ανοδικης τασης .

Η κινηση ειναι πανω απο τους κινητους (περιοχη 870-839 ) ειναι επισης πανω απο την μεσαια spband 12 μηνων (920) αλλα και πανω απο τον κινητο μου 12 μηνων 917 .

Επισης η κινηση ειναι αναμεσα στις bands 1136-1053 ..ενω η ακραια ανοδικη μας δειχνει 1270 και ο ανοδικος μας  στοχος  ειναι η περιοχη 1175-1270

ΓΔ μηνιαιο bullish /long 



η εκονα του Γενικου δεικτη στο εβδομαδιαιο διαγραμμα επισης παραμενει bullish .long ..με το 998 προς το παρον να ειναι ενα σημειο κατω απο τον πρασινο κινητο που δεν θελουμε να χαθει ..και λειτουργει σαν ενα στοπ λονγκ στο εβδομαδιαιο διαγραμμα ...αν και το τεχνικο στοπ λονγκ απο το spandsystem ειναι στο 953 .Aλλη μια παραμετρος που παρακολουθω ,ειναο  κινητος μου 4 εβδομαδων που ειναι στο 1085 και θελω να ειμαστε πανω απο αυτον .

Θεωρητικα αν αυτη την εβδομαδα δεν κανουμε κατω απο το 998 ...θα εχουμε εκει ενα Low fractal και μπορω να κανω υποθεση οτι εληξε η διορθωση εκει ....η  να υποθεσω οτι ειμαστε σε ενα πρωτο βημα αντιδρασης και να ακολουθησει ενα αλλο πτωτικο βημα τις επομενες εβδομαδες που θα μας παει και κατω απο τον κοκκινο κινητο .Αλλη μια υποθεση ειναι η συσσωρευση στο ευρος 998 -1140 μεχρι να γινουν εκλογες .....

Απο το 998 η αντιδραση θεωρητικα μπορει να εχει επομενα βηματα 1069 ..1086 ..1110 ..

ΓΔ εβδομαδιαιο Bullish /long 


στο ημερησιο η εικονα που εχω μεσα απο το spandsystem ειναι ουδετερη ,γιατι οπως βλεπουμε η φαση παραμενει bullish ..τα κερια μας ομως εχουν γινει κοκκινα  και το στοπ λονγ ειχε χτυπηθει πολλαπλως  6/3 ...10/3...15/3 ..

Τωρα εχουμε stop long 998 ..και για τους σορτ ...stop short 1078 .

Η κινηση ειναι λιγο κατω απο την μεσαια band 1051 και πανω απο την 1016 .Εχουμε πρωτη αντισταση στο 1060,9 και ψηλοτερα την 1078 

Ο cycle ind 34 ημερων ..ακομη δεν με πειθει οτι εχει τελειωσει το διορθωτικο βημα και ας ειναι στο "πατωμα"

Γενικος δεικτης ημερησιο  spandsystem ..Θεση Ουδετερη .


Ας δουμε και την εικονα μεσα απο αλλα δυο trading systems που παρακολουθω και σας εχω παρουσιασει 
Το fractal system ...συμφωνα με το οποιο ειμαστε εκτος αγορας ακομη,αλλα εχει κλεισει το σορτ 30/3 ..και σημα για λονγκ θα εχουμε αν γινει κινηση πανω απο το 1060,90 ,κατι που ειναι πιθανο να δουμε στην αυριανη συνεδριαση .
ΓΔ fractal system ...θεση ουδετερη ...εκτος αγορας .


και η εικονα μεσα απο το GATOS system ..που ακομη μας εχει ΛΟΝΓΚ ..μας εχει δειξει την διορθωτικη διαθεση της αγορας (κοκκινο βελος ) ...αλλα οσο ειμαστε πανω απο τις safe pivots (περιοχη 995-965 για αυτην την εβδομαδα ) ...ειμαστε με θετικη διαθεση ανοδικη .
Ο κινητος ειναι πανω απο τις safe pivots και ειναι θετικο σημαδι ...εχει γυρισει και ανοδικα ...
To αρνητικο εδω ειναι ο oscillator μου που μας εχει εκτος ακομη ...

ΓΔ GATOS system ..LONG 


Συμπερασματικα λοιπον ,συμφωνα με την εικονα του ΓΔ και μεσα απο την δικη μου ματια ...η εικονα ειναι θετικη μεσομακροπροθεσμα ...εχουμε μια διορθωση βραχυπροθεσμα χωρις να εχει χαλασει η εικονα  και το 998 ειναι ενα σημειο προσοχης ..

Για τις τραπεζες η μεσομακροπροθεσμη εικονα διατηρείται bullish /long  αφου ειμαστε και σε μηνιαιο και εβδομαδιαιο bullish/long 

ΔΤΡ εβδομαδιαιο ..Bullish /long stop long 682 
Eδω πιθανον στο 701 να εχουμε ενα Low fractal ..και η αντιδραση να μας παει προς τον κινητο μου 4 εβδοομαδων στο 858 σημερα ..
Μπορω να πιθανολογησω οτι εληξε η διορθωση στο 701 ...η οτι εχουμε το πρωτο βημα διορθωσης και τωρα εχουμε αντιδραση και θα ακολουθησει ενα ακομη πτωτικο που μπορει να  μας παει και στον μπλε κινητο 638 σημερα ...η και χαμηλοτερα ,αλλα αυτο ειναι πιθανο σεναριο ...και η αγορα καθε μερα ..καθε βδομαδα θα μας δειχνει την διαθεση της .



ΔΤΡ ημερησιο SPANDSYSTEM ..bearish /short 802 


ΔΤΡ ημερησιο FRACTAL SYSTEM    SHORT 

εδω το σορτ θα κλεισει αν εχουμε κλεισιμο πανω απο το 769 ...αλλα σημα για λονγκ θα μας δωσει αν εχουμε κινηση πανω απο το 802 ...συμφωνα με τα σημερινα δεδομενα .


Στο system GATOS  Long ..βλεπετε αυτο που ελεγα καιρο πριν οτι η επιστροφη στις safe pivots ....ειναι σιγουρη ....γυρισαμε με "βιαιο" τροπο σε αυτες λοιπον ...προς το παρον μα κραταει λονγκ ..

με τον oscillator βεβαια να ειναι σε αρνητικη περιοχη και να μας προβληματιζει ακομη 


Πιθανον η διορθωση να εχει τελειωσει στο 701 ..η αγορα θα μας δειξει τον δρομο για την συνεχεια 

Καλη εβδομαδα να εχουμε ,καλο μηνα με υγεια να περασουμε ομορφα το Πασχα ...μεχρι τις εκλογες εχουμε ακομη δρομο ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: