Σελίδες

Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

Ημερήσιο σχόλιο ( ΓΔ,ΔΤΡ ,FTSE large,OTE ,OΠΑΠ ,ΜΥΤΙΛ ,ΔΕΗ ,ΕΕΕ,ΠΕΙΡ )

 Δεν ξεκινησε καλα ο Μαρτης .Με πτωση 5,78% οι τραπεζες που πλεον και επισημα σε ημερησιο εχουμε bearish/short ,οδηγησαν μαζι με την ΕΕΕ , τον ΓΔ κοντα στην περιοχη 857-853 που "παιζεται" και η μεσοπροθεσμη ταση για το εβδομαδιαιο διαγραμμα.

Δεν εχω να γραψω κατι αισιοδοξο ..οταν ξεκινα μια εντονα πτωτικη κινηση ,σε ενα εντονα αρνητικο διεθνες περιβαλλον ,με ενα πολεμο να ειναι σε εξελξη   ,κανεις δεν ξερει που θα σταματησει η πτωση των χρηματιστηριων .Η αγορες ειναι στα χερια των πωλητων και οποιες πλεον αντιδρασεις ,ειναι για νεες θεσεις σορτ .

Δεν θα κουρασω ..τα διαγραμματα μικρη σημασια εχουν ..απλα να δουμε που υπαρχουν στηριξεις και αντιστασεις .Σε μια ενονη κινηση ..πανω η κατω βεβαια ,ευκολα διασπαται μια στηριξη η αντισταση 

ΔΤΡ ημερησιο  ..θεωρητικα η ταση κραταγε ανοδικη ...σημερα αλλαξε και αυτη ..μικρη στηριξη ισως ο απλος κινητος 200 ημερων  στο 585 και χαμηλοτερα 574.Ηδη εχουμε βγει εκτος ακραιας spband 598 κατι που δειχνει την σφοδρη κινηση (αναλογο εγινε και στην  ανοδο) .

Θεωρητικα η κινηση μπορει να παει και χαμηλοτερα αν δεν υπαρξει αντιδραση αυριο ,κατι που δεν φαινεται απο την κινηση των χρηματιστηριων Αμερικης και Ευρωπης αυτη την ωρα .

 και τα σκαλια φιμπο για τον δεικτη Τραπεζων ..




ΓΔ ημερησιο ..φατσα με την κρίσιμη περιοχη ..


FTSE Large ημερησιο ..χωρις λογια 


ΕΕΕ  ημερησιο ..θυμα πολεμου η μετοχη ,  ..που χανει στηριξεις αμαχητί 


ΟΠΑΠ ημερησιο  ..θεωρητικα εχει αλλαξει φαση ..και ειναι  bearish /short ...


ΟΤΕ ημερησιο ...βραχος σε ισχυρα χερια 


ΜΥΤΙΛ ημερησιο bearish /short ...εδωσε τις μαχες του εδω και 2 χρονια ..."κουρασμενος" Στρατηγος 


ΔΕΗ ημερησιο bearish/short ...εχασε τον δρομο της .σε "συσκότιση" ..χωρις λογια 


ΠΕΙΡ ημερησιο ..bearish/short ....επιστροφη στην βαση ...και ???


Αυτα τα λιγα για σημερα ..και ο Θεος να βαλει το χερι του !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: