Σελίδες

Τρίτη 11 Μαΐου 2021

Ημερησιο σχολιο

 


Λογικη διορθωση ...η παμε δυνατη διορθωση ?

Το κλεισιμο του ΓΔ στο υψηλο ημερας ηταν για να χρυσωσει το χαπι  ..το καθοδικο χασμα ομως , η κινηση μεσα στο στομα του αλιγατορα ,το κλεισιμο κατω απο την μεσαια μας spband  και to falling window κερι ,ειναι αρνητικα νεα .



Στηριξη εχουμε στο 869 και ελπιζουμε οτι δεν θα διασπαστει .Τα σαγονια του αλιγατορα στο 875 μπορει να ειναι μια στηριξη ..εκει εχουμε και το σκαλι φιμπο ...στο 877 την spband και ισως μας κρατησει .

Αν βεβαια εχουμε ανοδικη κινηση ..εχουμε μπροστα την περιοχη  902-905 σαν αντισταση 

Αρνητικο και η διορθωτικη διαθεση του cycle indicator .


Iδια εικονα και στον δεικτη FTSE Large ,μονο που εκλεισε πανω απο την μεσαια μας spband (2180)..το στοπ λονγ στο 2101 που ειναι και στηριξη ..τα σαγονια του αλιγατορα στο 2114 σημερα .

Καθοδικη συνεχεια κατω απο τον κοκκινο κινητο 2166 ...2124 ..ανοδικα εχουμε 2196..2234 ...ο cycle indicator Βεβαια ειναι σε διορθωτικη δαθεση 


Για τον  ΔΤΡ τελος ,δεν εχω να γραψω κατι διαφορετικο απο τα σχολια που ειδατε στον ΓΔ ..


Με την εικονα που εχω απο τους τρεις βασικους δεικτες ,αν η ανοδικη κινηση τελειωσε ...αυτο που πιθανολογω ειναι οτι θα  εχουμε ενα low fractal κατω απο τα σαγονια του αλιγατορα (μπλε κινητο ) ..και στην συνεχεια θα δουμε .

Προς το παρον η φαση παραμενει Bullish και στους 3 δεικτες ..τα κερια παραμενουν πρασινα ...οποτε η διαθεση ακομη παραμενει θετικη ..

Το system GATOS δεν εχει κανενα σημα αρνητικο ..Οποτε παραμενουμε σε εκρηγορση !!

Το κλιμα διεθνως δεν ευνοει ,αφου βλεπουμε πιεσεις στην Ευρωπη και Αμερικη τουλαχιστον μεχρι τωρα ..θα δουμε το κλεισιμο και εκει .

Δεν υπάρχουν σχόλια: