Σελίδες

Σάββατο 20 Αυγούστου 2022

Σχολιο για ΓΔ -ΔΤΡ - FTSE -SP500(23/8) -DJ (23/8) -ΔΕΗ (24/8)

 Γενικος δεικτης εβδομαδιαιο ,ουδετερη η θεση μου ,αφου η φαση δεν εχει αλλαξει ακομη ,και τις δυο τελευταιες εβδομαδες εχουμε πρασινα κερια λονγκ 

Απο την στηριξη 778 εφτασε μια ανασα στην αντισταση 904 ,που ειναι και το στοπ σορτ σε εβδομαδιαιο χρονοδιαγραμμα .Κινηση εχουμε πανω απο τους κινητους και σε οποιαδηποτε διορθωση ,θα ειναι μια στηριξη .




Κινηση εχουμε επισης πανω απο την μεσαια spband 20εβδομαδων 865 και εχουμε επομενη στο 922 

Στο ημερησιο διαγραμμα του Γενικου δεικτη ειμαστε bullish /long με στοπ λονγ στο 846 

ειμαστε καθαρα πανω απο τους κινητους του "αλιγατορα" που παρακολουθω ..και εδω θεωρω σαν στηριξη σε διορθωση .Ειμαστε πανω απο τον απλο 200αρη 883 και πιθανον να τον δοκιμασει σαν στηριξη και αν μπορεσει να μεινει πανω απο αυτον ,πιθανον να συνεχισει και πανω απο την αντισταση 904 καινα βγει απο την καθοδικη trendline 


Στο ημερησιο εχουμε κινηση αναμεσα στις ακραιες μας spbands 20 Ημερων 895- 915 ..κατι που δειχνει την δυναμικη της  κινησης ,χαμηλοτερα εχει την 883 και βεβαια πανω απο την μεσαια μας spband στο 863 ,Αρα η bullish /long διαθεση δεν κινδυνευει και αν δεν υπαρξει κατι σημαντικα αρνητικο ,δεν εκτιμω οτι θα εχουμε καποια εντονη διορθωση ,η οποια ειναι πιθανη βεβαια αφου και ο cycle ind ειναι ψηλα ,αλλα μπορει να μεινει εκει και περισσοτερο ,αφου οι αγοραστες διατηρουν το πανω χερι σε αυτη την φαση .

Τελος για τον Γενικο δεικτη στο ημερησιο μεσα απο τα σκαλια φιμπο ,τα οποια ανεβοκατεβαινουμε αναλογα με τις διαθεσεις Αγοραστων -Πωλητων οι οποιοι ειναι υπευθυνοι για την κατευθυνση της αγορας ,βλεπουμε οτι περασαμε το 875 και παμε στο 906 ...αν καταφερουμε και πατησουμε σταθερα εκει ,εχουμε επομενο στοχο το σκαλι 937 .

Ο trend indicator ειναι στο 863 .και μας δειχνει και αυτος την λονγκ διαθεση .

Οπως βλεπετε λοιπον ,τα δεδομενα μεσα απο την δικη μου ματια ειναι θετικα .Το αν η αγορα συνεχισει ανοδικ η οχι θα μας το δειξει η ιδια .

Θεωρητικα καποιος φτανοντας στο σκαλι 906 ,θα μπορουσε κοντρα στη Bullish /διαθεση να σορταρει με στοχο το σκαλι 875 η και χαμηλοτερα (οπως οταν φτασαμε στο σκαλι 875 )...η καποιος κοντρα σε bearish /διαθεση να βγει αγοραστης σε καποιο σκαλι στηριξης .


Στο εβδομαδαιο διαγραμμα του ΔΤΡ ..συμφωνα με το spandsystem ειμαστε bearish /short ακομη 

Η αντιδραση απο χαμηλα ..εφτασε στον μπλε κιμητο (600 αυτη την εβδομαδα)..μενει να δουμε αν βγει πανω απο αυτον προς την αντισταση 626 ..η θα γυρισει να δοκιμασει τον κοκκινο κινητο η χαμηλοτερα .Ειμαστε πανω απο την μεσαια spband 20 εβδομ 565 και βλεπουμε την 640 ψηλοτερα απο το 626 .


Στο ημερησιο ειμαστε bullish /long με στοπ στο 529 ..ειμαστε σχεδον πανω ατον απλο 200αρη 


και εδω η κινηση αναμεσα στις ακραιες spbandw 593 -620  ,μου δειχνει την δυναμικη κινηση ...χαμηλοτερα πιθανον να δοκιμαστει σε διορθωση η 576 (η αν θελετε η πρωην αντισταση 575) και αν ενταθουν οι πιεσεις πιθανον καποιος κινητος ..

Τωρα η εικονα απο τα σκαλια φιμπο τα λεει μονη της ..εχουμε 'σκονταψει και δινουμε μαχη στο 594 και τηνκαθοδικη trendline βεβαια ...και αυτο ανοιγει διαθεσεις σορτ σε οσους εκτιμουν οτι τελειωσε η ανοδος ...η αγορα ειναι ο οδηγος παντα 






Δεν υπάρχουν σχόλια: