Σελίδες

Σάββατο 6 Αυγούστου 2022

Eβδομαδιαια ανασκοπηση ( ΓΔ - ΔΤΡ-ΜΥΤΙΛ -ΔΕΗ -SP500-DAX-ΦΡΛΚ -ΠΛΑΘ)

 ΓΔ εβδομαδιαιο ..bearish /short stop short 904

Δεν μας εδωσε τελικα ενα πρασινο κερι ...ασχημο το κλεισιμο εβδομαδας στο χαμηλο και βεβαια παραμενει bearish/short .Η ενταση της πτωσης της τελευταιας συνεδριασης μας προετοιμαζει για συνεχεια διορθωτικη .Τα εβδομαδιαια δεδομενα μας ..στηριξη 778 ,αντισταση 904 που ειναι και το στοπ σορτ στο εβδομαδιαιο χρονοδιαγραμμα και πιθανον το 876 να ειναι το νεο εβδομαδιαιο High fractal αν τις επομενες δυο εβδομαδες δεν εχουμε κινηση πανω απο αυτο .

Στο 836 ειναι ο κινητος σαν στηριξη ...ενω εβδομαδιαια spband χαμηλοτερα εχουμε στο 806 

Διορθωτικα λοιπον 840-836 ειναι το πρωτο επιπεδο δοκιμασιας ..827-825 το επομενο αν συνεχισει χαμηλοτερα .Τωρα αν εχουμε κινηση πανω απο το 876 ....στο 891 ειναι ο μπλε κινητος πριν την αντισταση 904 



ΓΔ ημερησιο ..Bullish /long stop long 816 

Εχω γραψει οτι το bullish /long σε ημερησιο οταν σε εβδομαδιαιο χρονοδιαγραμμα εχουμε Bearish /short ...απλα το θεωρω σαν μια Αντιδραση  

Εδω το θετικο σεναριο θα ειναι να μην τελειωσε η αντιδραση στο 876 ..αλλα να ειναι το πρωτο βημα ...να εχουμε μια διορθωση και εν συνεχεια να ακολουθησει νεο ανοδικο βημα που θα μας παει πανω απο το 876 .τουλαχιστον στην Χ .Πιθανον το διορθωτικο αυτο βημα να ειναι μεχρι τον πρασινο κινητο 841 η χαμηλοτερα στους κινητους περιοχη (823-819 )..ακομη και κατω απο αυτους ...μεχρι περιοχη 800 (περιοχη 806 κλεινει και ενα ανοδικο χασμα )..η εβδομαδα που ερχεται ,πιθανον θα μας δωσει την διαθεση της κινησης .

Ο cycle ind οπως ειχα γραψει ..εχει ταβανωσει ,αν τελειωσε το ανοδικο βημα στο 876  ...τοτε θα κατηφορισει στον πατο ,αλλιως θα αποφορτιστει και θα επανελθει ανοδικα .

Το αρνητικο σεναριο λοιπον ειναι να τελειωσαμε την αντιδραση στο 876 και να δουμε τι μας επιφυλάσσει η συνεχεια .


Η βραχυπροθεσμη εικονα του ΓΔ μεσα απο το fractal system ,μας εχει ακομη σε θεση λονγκ ..με στοπ λονγκ στο 836 και την μεσαια μας spband στο 828 ..


ΔΤΡ εβδομαδιαιο bearish /short ,stop short 626

κινηση αναμεσα στις spbands 20 εβδ ...570 - 494

Στο 626 εβδομαδιαια αντισταση και 443 η στηριξη .Και εδω πιθανον στο 575 να εχουμε ενα high fractal εβδομαδιαιο ...θα το μαθουμε τις επομενες εβδομαδες .


η βραχυπροθεσμη εικονα στο ημερησιο μεσα απο το spandsystem ειναι επιφυλακτικα λονγκ  

και ειμαστε NEUTRAL αφου η φαση παραμενει Bearish ..αλλα εχουμε πρασινα κερια 


στοπ λονγκ το spandsystem μας δινει στο 475 ..στοπ σορτ στο 575 

Ο Cycle ind ..πιθανον να μας λεει οτι εληξε το ανοδικο βημα ..αλλα θα περιμενουμε το μεγεθος της διορθωσης και θα δουμε την συνεχεια ,αν ακολουθησει νεο βημα πανω απο το 575 .

Προς το παρον ειμαστε σε διορθωση ,που μπορει να μας παει στον κινητο 516 ...η 493 με στηριξη στο 491  η και κατω απο εκει θεωρητικα ...η αγορα θα μας δειξει που θα σταματησει το διορθωτικο βημα της αντιδρασης .

Το βραχυπροθεσμο fractal system ..μας εχει λονγκ με στοπ στο 510 με το κλεισιμο της Παρασκευης ..πιθανον να αλλαξει την νεα εβδομαδα .

η μεσαια spband ειναι στο 499 σημερα 


Συνοψιζοντας λοιπον ,ειμαστε σε διορθωση και θα δουμε αν γυρισουμε και στα ημερησια σε bearish /short ,οποτε η πιθανοτητα  κινησης σε νεωτερα χαμηλα δυσκολα θα αποφευχθει ,η τις επομενες εβδομαδες θα εχουμε αλλαγη και στο εβδομαδιαιο σε Bullish ..οποτε θα εχουμε καλυτερη συνεχεια .




Δεν υπάρχουν σχόλια: