Σελίδες

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Εικονα αγορας

Στον πινακα που βλεπετε ,προσπαθησα να αποτυπωσω την εικονα της αγορας μας ,μεσα απο τα ημερησια διαγραμματα και παντα με την μεθοδολογια spandsystem .

To stop long ειναι το τεχνικο στοπ που δινει το συστημα .Σε μετοχες που ειναι σε bullish /long ,,,δεν γραφω καποιο stop short ,μπορείτε να χρησιμοποιησετε την αντισταση 

Σαν στηριξη εχω το πλησιέστερο low fractal ..ενω σαν αντισταση το πλησιεστερο high fractal ..η το πλησιεστερο τελευταιο υψηλο 

Η στηλη ανω spband παρουσιαζει την ακραια τιμη που εχω σημερα για την κινηση της μετοχης η του δεικτη και σε ανοδικη συνεχεια μπορει να εχουμε κινηση προς αυτη ..



Οπως βλεπετε η αγορα σε μεσοβραχυπροθεσμο οριζοντα ειναι bullish /long η σε αντιδραση θα ελεγα αφου τα εβδομαδιαια διαγραμματα των δεικτων ειναι ακομη σε bearish φαση ,αν και οπως εχω παρουσιασει εχουμε κερια λονγκ εβδομαδιαια .Σε μερικες μετοχες βεβαια τα εβδομαδιαια διαγραμματα ειναι bullish /long και αυτο ειναι θετικο 

Υπαρχει βεβαια και η ΕΕΕ που σε εβδομαδιαιο διαγραμμα ειναι ακομη bullish η φαση και το κερι αυτης της εβδομαδας ειναι κοκκινο ..Αν χαθει το 20.77 θα αλλαξει και η φαση σε Bearish .

Tα εβδομαδιαια διαγραμματα των τραπεζων ειναι μοιρασμένα ..bullish  /long ειναι η ΠΕΙΡ και η ΕΤΕ 

Η Αλφα μας δινει λονγκ εβδομαδιαια κερια με την φαση να ειναι bearish και να αλλαζει πανω απο το 1,0125 .

Η ΕΥΡΩΒ επισης στο εβδομαδιαιο δινει κερια λονγκ αλλα η φαση ειναι bearish και αλλαζει πανω απο 0,9938 

Να σημειωσω βεβαια οτι και τα Bullish /long που εχουμε στα εβδομαδιαια ,δεν σημαινει οτι θα πανε αερα πανω αυτες οι μετοχες ...εχουμε δρομο ακομη ,αφου θα χρειαστει επιβεβαιωση και σε αυτα το επομενο διαστημα και θα ερθουν και διορθωσεις .

Στον πινακα με τα εβδομαδιαια ..βλεπετε την εικονα συμφωνα με το spandsystem ..και σας εχω και την κινηση που αναμενεται συμφωνα με τις spbands 20 εβδ 


Θα κλεισω την εικονα της αγορας ,απο το ημερησιο διαγραμμα του ΓΔ μεσα απο την ματια των δυο trading systems που παρακολουθω και δινουν την "αισιοδοξια" της ανοδικης διαθεσης .

Spandsystem ..

 Ειμαστε καθαρα πανω απο τους κινητους  και μαλιστα και ο πρασινος και ο κοκκινος κινητος ειναι πανω απο τον μπλε ,φανερώνοντας την δυναμικη κινηση ..η φαση ειναι bullish ..τα κερια μας ειναι πρασινα ..οι δυο δεικτες ειναι σε θετικο εδαφος ..

Ποτε θα ανησυχησω?? ..οταν υπαρξει κινηση κατω απο τον πρασινο κινητο ...ακομη ειναι στο 842 ..κοντα δηλαδη στο low fractal 843 ...πιθανον τις επομενες ημερες θα ειναι και πανω απο το 843 ...αρα το 843 σε αυτη την φαση ειναι το οχυρο μας και οπως πιθανολογω στο 857 θα εχουμε ενα νεο Low fractal οποτε το οχυρο μας θα ανεβει εκει ...αυτο θα το μαθουμε τις δυο πρωτες ημερες της νεας εβδομαδας και του νεου μηνα .


Fractal system ..

Εδω τα πραγματα ειναι απλα το στοπ λονγκ ειναι σε αυτη την φαση στο 836 ..

Οταν εχουμε ενα κλεισιμο κατω απο το στοπ λονγκ(πολυ πιθανον θα ειναι ψηλοτερα ) ...κλεινουμε τα λονγκ και βλεπουμε .Οπως βλεπετε και στο διαγραμμα ...ειναι ακομη και πανω απο το στοπ σορτ (κοκκινη γραμμη) ..


Καλη εβδομαδα με υγεια !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: