Σελίδες

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

Μηνιαία ανασκόπηση ΓΔ -ΔΤΡ

 Με ενα πολυ καλο κερι μας αποχαιρέτησε χρηματιστηριακα ο Οκτωβρης ,

Με κλεισιμο πανω απο τον κινητο μου 12 μηνων (861) αλλα και πανω απο τους κινητους του αλιγατορα που παρακολουθω .Θεωρωντας λοιπον οτι το κλεισμο πανω απο τον κινητο 12 μηνων ειναι θετικο σημαδι Ηδη ειμαστε στο 50% αανακαμψη της διαδρομης 973-778 ..και αν βγει απο την Ζ1 ..στο 62% ..πιασαμε 900 μον .

Συμφωνα με το spandsystem ..η ταση ειναι Bearish το κερι βεβαια ειναι πρασινο και αναμενουμε την συνεχεια .


Ας ριξουμε μια ματια με το trading signals για τον Γενικο δεικτη  και ενα δεικτη που θυμηθηκα με τον φιλο Αλεξ (μετοχοκυνηγο ) .

Παλιος δεικτης μου στις αρχικες αναζητησεις (μοιαζει  με τον stochRSI) .Οταν ερχεται απο χαμηλα και διασπα προς τα πανω το 25 ...αφηνει ελπιδες για την συνεχεια και με κινηση πανω απο 75 ..επιβεβαιώνει την ανοδικη διαθεση ...

Θεωρητικα παντα ,η πραξη θα δειξει ,γιατι δεν βγαινουν ολα καλα 

.Οταν ερχεται απο πανω και διασπα καθοδικα το 75 ...ανησυχουμε !!



Kαι για τον ΔΤΡ το κερι ηταν καλο και μαλιστα πανω απο τον κινητο μου 12 μηνων ..565και εδω ο δεικτης μας δινει αισιοδοξο μηνυμα ...και γιατι να μην εχει τελειωσει το διορθωτικο βημα στο 443 ??και να παμε για ψηλοτερα ....και το σημα απο το trading signals ..ειναι καλο ...ποσο πανω θα μας παει δεν το ξερω ..αλλα καταστροφη αν δεν γινει καποιο γεγονος "καταστροφικο" ΔΕΝ μπορω να ισχυριστω !!


Με το spandsystem βεβαια η φαση ηταν στο μηνιαιο Bullish απο αρχες χρονου ,θεωρητικα βεβαια αφου ειχαμε υποχωρηση απο το 752 στο 443 σχεδον 62% .και τα κερια ηταν πρασινα απο τον 4ο/21 ..ειχαμε ενα ασχημο κοκκινο κερι τον Σεπτεμβρη ..αλλα η κανονικοτητα επανηλθε και απο το 443 μια ανακαμψη 62% ειναι εφικτη (633) ...η και ψηλοτερα ...η αγορα θα μας το δειξει!!









Δεν υπάρχουν σχόλια: