Σελίδες

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

MYTIΛ

 Ολο και ψηλοτερα η μετοχη του Μυτιληναίου ..δικαιώνοντας το spandsystem στο σημα λονγκ -αγορας που εδωσε 6/10 /22  και σε τι,η 15 ευρω ....απο τοτε το stop long δεν απειλήθηκε και φτασαμε σημερα να ειμαστε ακομη bullish/long ...με το στοπ για τους βραχυπροθεσμους ...στο 19,63 ...στοχο για την μετοχη δεν εχει σημασια να δωσω ...θεωρητικα η ακραια spband στο ημερησιο ειναι στο 21,62 και ολο και ανεβαινει 

ΜΥΤΙΛ ημερησιο bullish /long ...stop long 19.63 ...στηριξη 19.94...19,63

αν δουμε το εβδομαδιαιο διαγραμμα της μετοχης ..ειμαστε bullish long βεβαιως ..και πιθανοι επομενοι

 στοχοι ειναι 21,50 ..και ψηλοτερα βεβαια ...πιθανον περιοχη 23..23,50

Ηδη εχει πιασει την ακραια spband 20 εβδ ..21,03

Τεχνικο στοπ λονγκ στο εβδομαδιαιο ειναι στο 16,53 σημερα ..

Στο μηναιο διαγραμμα μεσα απο τις spbands 12 μηνων ..κοντινος στοχος ειναι το 21,71 ,,ακραια Band δειχνει στο 24,93 ..ιδωμεν ομως ...τεχνικο στοπ λονγκ στο μηνιαιο ειναι πολυ μακρια ...12,68 αλλα δεν θα ηθελα να χαθει η μεσαι band 16,54 ...και αυτη μακρια ..



7 σχόλια:

Παντελης είπε...

Καλησπερα σας ,εχει ενημερωθει και η σελιδα με τα Pivot points για αυριο
για την αγορα μας δεν εχω πολλα να πω ...stay long !!!
Aυριο λογω υποχρεωσεων δεν θα μπορεσω να δω συνεδριαση ..θα τα πουμε βραδυ
Καλο βραδυ ..ομορφο ξημερωμα .

Σοφια είπε...

Καλημέρα σε όλους !
Μια όμορφη μέρα για όλους εύχομαι !

Χρόνια Πολλά και καλά στους Αντώνηδες και Αντωνίες !

KostasL είπε...

Καλημέρα Παντελή και Φίλοι/ες ...επιστροφη πλέον Αγγλία ...το μυαλό μας Ελλάδα ... στους Δικούς μας Ανθρωπους...όμορφη μέρα να έχετε και πάντα με Υγεία.

THE REBEL είπε...

Καλημέρα Παντελή και φίλοι φίλες και χρόνια σου πολλά Αντώνη Αντωνία
Τεχνικά στην μακρο εικόνα βλέπουμε τους σχηματισμούς να επαληθεύονται
διπλοί κ τριπλοί πυθμένες
κουπες χερούλια
αντίστροφοι ωκω
κατ εξοχήν σχηματισμοί αντιστροφής
κυματικά το πιο πιθανό να βλέπουμε στη μακρο εικόνα ένα κύμα3 μπορεί και να κάνω λάθος

jean & tonic είπε...

Καλημερα σε ολη την παρεα και χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν !! Βροχη σημερα, εδω στα βορειοδυτικα , αλλα ευτυχως η θερμοκρασια ανεβηκε στους 9 βαθμους, πολυ καλυτερα απο το προηγουμενο διαστημα...
Για την αγορα τι να πω , μας δινει τα φωτα του καθημερινα ο Παντελης , και οι φιλοι που στελνουν την αποψη τους οποτε δεν ανησυχω......
Με βαση τα δικη μου ματια ,διπλο πατο, διαμαντακι στο εβδομαδιαιο του ΓΔ, RSI υποστηρηκτικος σε πολλα διαγραματα , κλπ, βλεπω σαν πρωτο στοχο την περιοχη 1020 η 1050 περιπου.... και βεβαια με τη απαραιτητη βοηθεια των σορτηδων που κλεινουν θεσεις...... Και εχει ο θεος.... Αρκει να μην εχουμε καποιο απροοπτο με τις ξενες αγορες, γιατι ειναι σε οριακο σημειο δηλ η φευγουν πανω δυνατα η ........... Καλη συνεδριαση να εχουμε , και ας παντελονιαζουμε, αν και οπου υπαρχει καλο κερδος...... Και μην ξεχνατε, η καλη διαχειρηση σωζει και ενιοτε αυξανει τα χαρτοφυλακια.... ..

Παντελης είπε...

Καλησπερα σας ,αν και δεν παρακολουθησα καθολου συνεδριαση ...με χαρσ βλεπω νεο ανοδικο βηα και ολο και ποιο κοντα στο 1000 ,οχι οτι εχει καμια σημασια ,αλλα ειναι μια ψυχολογικη τονωση μετα απο τοσα χρονια να γραψουμε καποια στιγμη4ψηφιο νουμερο στον γενικο δεικτη .
Κυματιστης δεν ειμαι με τη εννοια την κλασικη ,την ελιοτικη ..για εμενα υπαρχουν βηματα ανοδικα η καθοδικα και αυτο που αρχισε απο το 783 ειναι ενα μεγαλοοο βημα η αν το θελετε σε κυμα ,ειναι ενα τριαρι ανοδικο(συμφωνω Νικο rebel) και που θα φτασει θα το δουμε ,δεν με απασχολει το νουμερο,σημασια εχει να γραφουν κερδη οι μετοχικες μας επιλογες και το χαρτοφιλακιο μας ,μικρο η μεγαλο να εχει θετικη αποδοση .
Δεν γνωριζω ποτε θα ερθει διορθωση ,καποια στιγμη θα ερθει ,μεχρι τοτε διαχειριζομαστε θεσεις ..και προστατευουμε κερδη .
Ειχα μια δυσκολη ημερα σημερα και ειμαι κουρασμενος ,δε ξερω αν κανω καποια αναρτηση αποψε ,αλλα δεν εχουμε κατι ανησυχιτικο ως προς το bullish long ..ελπιζω αυριο να ειμαι ετοιμος για την καθημερινη ενημερωση .
Καλο απογευμα

jean & tonic είπε...

Καλησπερα σε ολους ! Παντελη καλη ξεκουραση να εχεις , σε ολους μας τυχαινει να εχουμε καποιες δυσκολες μερες και για να το λες, κατι παραπανω θα ξερεις.... Ελπιζω αυριο που ειναι μια αλλη μερα, να εισαι ξεκουραστος και με καλη διαθεση να παρακολουθησουμε ολοι μαζι και οσοι μπορουμε τη συνεδριαση.
Και μιας και λεμε συνεχεια για διαχειρηση, εγω σημερα και χθες απο το 70% του χαρτοφυλακιου που ειχα σε τραπεζες - ΑΛΦΑ και ΠΕΙΡΑΙΩΣ - μειωσα σε 32% γιατι θεωρω οτι πλησιαζουμε σε σημεια δυσκολα, που δεν θα σπασουν με τη μια,,,, ΠΡΟΣΟΧΗ δεν θελω να παρω κανενα στο λαιμο μου.... αλλα τα κερδη ηταν αρκετα..... Παραμενω με ΙΝΤΚΑ οπου σημερα αυξησα αρκετα τη θεση, το υπολοιπο των δυο τραπεζων και πηρα και ενα "λαχειο" 10% του χαρτοφυλακιου που ισως να μην ειναι και τοσο λαχειο - τιποτα δεν κανω στην τυχη - το οποιο θα σας αποκαλυψω προσεχως........ Καλο βραδυ και καλα κερδη σε ολη την παρεα μας !!!!