Σελίδες

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

Σχόλιο για ΑΒΑΞ - ΕΤΕ -ΟΠΑΠ και pivots 23/12

 ABAΞ ημερησιο spandsystem ..καλο κερι σημερα ,πρασινο με την φαση να παραμενει bearish ..

stop long 0,70 ..εχει την αντισταση πλεον 0,791 να αντιμετωπισει και σαν πρωτη στηριξη τους κινητους 

Περασε την μεσαια band 0,743 ...η ακραια ειναι στο 0,8472 με την περιοχη 0,82-0,832 αντισταση 



ΕΤΕ ημερησιο spandsystem ..η φαση παραμενει bearish συμφωνα με το spandsystem ...αν κανει το βημα πανω απο το 3,778 θα αλλαξει ...εχουμε πρασινο κερι ,

Πιθανη συσσωρευση στο ευρος 3,778 -3,58 και δεν θελουμε να χαθει το 3,58 ...ενω αν περασει το 3,778 ,μπορει να δει το προηγουμενο 3,95 ...με ακραια Band στο 4,08 ,ενω ειμασετ πανω απο την μεσαια band 3,738 


ΟΠΑΠ ημερησιο ..spandsystem ...δεν μας τα λεει καλα ...παραμενει η φαση bullish ..αλλα το κερι ειναι κοκκινο και ασχημο σημερα Το 12,94 ειναι στηριξη και θεωρητικα stop long ..χαμηλοτερα επομενη στηριξη στο 12,21 ..αν υποχωρησει και δεν κρατησει o trend ind στο 12,68 και η trendline Χ

εχουμε στοπ λονγκ 12,94 ...στοπ σορτ 13,40.

Εχουμε χασει την μεσαια Band 13,14 ..και εχουμε χαμηλοτερα τις 12,83...12,62,,και ακραια 12,29


Και τα pivot points μερικων μετοχων για την συνεδριαση 23/12 απο τον Μαρτινο 



Και να προσθεσω και ενα διαγραμμα του ΓΔ με τα pivots για 23/12




31 σχόλια:

Σοφια είπε...

Ευχαριστούμε κύριε Παντελή !
Σήμερα παρακολουθούσα κι εγώ τον ΟΠΑΠ και με εξέπληξε η συμπεριφορά του... πιθανόν να δει και τα χαμηλότερα νούμερα που έχετε θέσει
Καλή ξεκούραση και καλό ξημερωμα

Παντελης είπε...

Καλησπερα σας ...ισορροπία αγοραστων πωλητων σημερα στο Χαα ,με 55 ανοδικες 51 πτωτικες ,χαμηλο τζιρο και 0,04%ανοδο για τον ΓΔ στις 924 μοναδες .
Στην Αμερικη εχουμε μεγαλες πιεσεις τωρα ,πιθανον θα κλεισει σε βαθυ κοκκινο
και σε συνδιασμο με το μειον 1,3% στον DAX ,θα δουμε τι μηνυματα θα λαβει και στο δικο μας για αυριο που τελειωνει η εβδομαδα και παμε για τις εορτες Χριστούγεννων .

** διαβασα για την δημοσια προταση του προεδρου του Πλαισιου
https://www.capital.gr/epixeiriseis/3688992/plaisio-proairetiki-dimosia-protasi-apo-giorgo-kai-konstantino-gerardo

οι κατεχοντες μετοχες με σημερινο κλεισιμο 3,15 ...θα εχουν προταση για 4,58 ...οχι ασχημα .Χθες ειχα σκοπο να αναρτησω σχολιο για την μετοχη αφου ηταν χαμηλα και αλλαξε φαση και εδωσε πρασινο κερι ..αλλα ο περιορισμενος τζιρος και το ελαχιστο ενδιαφερον με εκανε να την προσπερασω .
Αυτο βαρεθηκε και ο κος Γεραρδος .."Καταγράψαμε εξαιρετικές επιδόσεις την τελευταία διετία και μειώθηκε περισσότερο η κεφαλαιοποίησή μας" λεει ...

Παντελης είπε...

Καλησπερα Μαιρη ,η μετοχη εχει δωσει απο τον Αυγουστο πολυ χρημα στους μετοχους ..πιθανον καποιοι πουλανε και οι ενδοαφερομενοι να αγορασουν να τον θελουν χαμηλοτερα ,αυτο μπορω να υποθεσω .Ιδωμεν την συνεχεια

Σοφια είπε...

Σωστά...σε κάποιο σημείο θα θελήσω να μπω κι εγώ. Ιδωμεν .

Παντελης είπε...

Ενημερωσα την αναρτηση για οσους ενδιαφερονται ,με τα pivots για την αυριανη συνεδριαση ορισμενων μετοχων οπως τα στελνει ο φιλος Μαρτινος και εβαλα και για τον Γενικο δεικτη τα pivots για τη αυριανη συνεδριαση ..να δουμε πως θα παμε και ποσο θα διαφοροποιηθουμε μετα το μειον 1,45% του sp500 (παλι καλα εχανε και 3% καποια στιγμη )
Καληνυχτα καλο ξημερωμα

KostasL είπε...

Καλό Ξημέρωμα

Παντελης είπε...

Καλημερα σας ,ομορφη ημερα σε ολους ευχομαι ...ολοταχως προς την εορτη των Χριστουγεννων ..ξεχναμε αγορες ,διαγραματα και γυριζουμε τον χρονο πισω ..στα παιδικα χρονια .
Ημερες προετοιμασιας για τα καλαντα ..για το γιορτινο τραπεζι ,για το τι θα αγορασουμε με τα χρηματα απο τα καλαντα ...τι παιχνιδι ..ονειρο μου παιδικο τοτε ,ηταν να αγορασω μια καλη μπαλα ,δερματινη ...να εμφανιζομαι στην αλανα με την μπαλα στα χερια και να διαλεγω εγω τους συμπαικτες μου .
Οι αλανες αυτες δεν υπαρχουν σημερα βεβαια ...αλλα οταν εχω χρονο κανω μια βολτα απο την περιοχη εκει και αναπολω...αυτο θα κανω και αυριο παραμονη Χριστουγεννων ...θα ταξιδεψω σε εκεινα τα χρονια παλι,με το τριγωνακι στα χερια και θα πω τα καλαντα ..θα γυρισω στον χρονο αρκετα πισω ,τοτε που ενιωθες πραγματικα αυτες τις εορταστικες ημερες ...τοτε που ενιωθες μαγικα

Καλημερα σας με υγεια,ομορφη να ειναι η ημερα σας ...

Παντελης είπε...

Και μια διορθωση ..στα pivot του ΓΔ ..στο S3 912,41 το σωστο ,αλλα με την παροδο των χρονων,η οραση μειωνεται ..και οχι μονο αυτη .
Καλη συνεχεια .

Μαρω είπε...

Καλήν ημεραν άρχοντες, αν είναι ορισμός σας, Χριστού την Θείαν γέννησιν, να πω στ' αρχοντικό σας. Χριστός γεννάται σήμερον, εν Βηθλεέμ τη πόλη, οι ουρανοί αγάλλονται, χαίρει η φύσις όλη. Εν τω σπηλαίω τίκτεται, εν φάτνη των αλόγων, ο βασιλεύς των ουρανών, και ποιητής των όλων.
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ....ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ

Σοφια είπε...

Καλημέρα κύριε Παντελή !
Καλημέρα φίλοι μου !

Πολύ όμορφες και συγκινητικες οι αναμνήσεις σας...να μπορούσαμε μόνο να γυρίζαμε τον χρόνο πισω , και τι στον κόσμο ...!!!
Γυρίζω κι εγώ αυτές τις μέρες στα παιδικά μου χρόνια όπου τα ζούσα Χριστούγεννα με τους γονείς μου στο Sydney της Αυστραλίας, και πάντα κάναμε τα καλοκαιρινά μας μπάνια στο San Suzy στην θάλασσα κάτω από τον αυτό ήλιο ! Στο σπίτι βέβαια υπήρχε χριστουγεννιάτικο δένδρο στολισμένο με πάχνη χιονιού... axaxaxaxaxaxa.... !
Πολύ αργότερα στην Ρόδο ,Χριστούγεννα , παίζαμε στις αλάνες , κατι προτογνωρο για μενα. Για κάλαντα δεν πήγαινα γιατί ντρεπόμουν ...!!!!

Εύχομαι για ολους αυτές οι μέρες να είναι όμορφες οικογενειακές με τους ανθρώπους που αγαπατε!

KostasL είπε...

https://m.youtube.com/watch?v=0UVUW11FENs
Καλά Χριστούγεννα εύχομαι στους ΓατοΦιλους/λες και στις Οικογένειές σας ...πάντα με Χαρες και Υγεια! 🥁🎸🎻🎺🍹🪘....και 🐂ISH Attitude ... μη ξεχνιόμαστε 🇬🇷☀️

Παντελης είπε...

Καλημερα Μαρω ,καλα Χριστουγεννα ,υγεια σε σενα και την οικογενεια σου και να κανετε οτι ονειρευεστε και λαχταρατε !!!

Καλημερα Μαιρη ,θυμαμαι τα παιδικα χρονια εκεινα ,ο εγκεφαλος μου εχει κρατησει σε ενα σημειο,μερικα γενονοτα ..εχει ξεχασει αυτα που ηθελε και εγω ντροπαλο παιδι ημουν ,καλαντα ελεγα με τον κολλητο μου παιδικο φιλο και μετα μαζι πηγαιναμε να αγορασουμε παιχιδια κυριως.
Καλα Χριστουγενα να εχεις ,χρονια πολλα υγεια και χαρα σε σενα και την οικογενεια σου

Καλημερα Κωστα ..καλα Χριστουγεννα ,αν ερθεις Ελλαδα και εχεις χρονο παρε τηλ να τα πουμε .Ομορφα να περασεις τις γιορτες με υγεια και χαρα .



Μαρτίνος Αεράκης είπε...

Καλημέρα. Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα σε όλες και όλους τους φίλους της παρέας. Καλά Χριστούγεννα και να περάσετε όμορφα μ΄αυτούς που αγαπάτε.

https://www.youtube.com/watch?v=6JSYHvRBBeE

THE REBEL είπε...

Καλά Χριστούγεννα Παντελή κ φίλοι/ες να προσέχετε πολύ όσους σας αγαπάνε και
τους οικείους σας και την υγεία σας και να προσέχετε και το κεφάλαιό σας με συνετή διαχείριση..ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
🎄🎄🎄🎄🎄
https://www.youtube.com/watch?v=DDt3u2Ev1cI&ab_channel=SantaClouse

Παντελης είπε...

Kαλες Γιορτες ,καλα Χριστουγεννα ομορφα να περασετε με αυτους που αγαπατε Μαρτινο και Νικο ,ευχαριστω για την συμμετοχη σας στο ιστολογιο
Τις θερμοτερες ευχες μου σε ολους
Δεν νομιζω να ασχολουνται και πολλοι σημερα με το Χαα ..το Πλαισιο κανει παιχνιδι
ηρεμια βλεπω σε μια γρηγορη ματια ..
Καλο μεσημερι !!

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Τις θερμότερες ευχές μου για καλά Χριστούγεννα με υγεία χαρά και πολλή τύχη σε όλους/ες. Να περάσετε όμορφα με τις οικογένειες σας. Και να μην ξεχνάμε όσοι μπορούμε να βοηθάμε και τους γύρω μας. Καλό τριήμερο!

Arrow21 είπε...

Καλά Χριστούγεννα Παντελή και σε όλη την καλή παρέα.Με το καλό να ανταμώσουμε πάλι από βδομάδα...!

Παντελης είπε...

Καλα Χριστουγεννα Βασιλικη και Γιαννη ,τις θερμοτερες ευχες μου σε εσας και τις οικογενειες σας ,με υγεια και χαρα να περασετε τις εορτες

Andreas Kiprios είπε...

Καλα Χριστούγεννα ευχομαι σε όλες και όλους.....καλή ξεκούραση και πολλές χαρές με τις οικογένειες σας. Παντελή ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ακόμη μια φορά για την πολύ ζεστή γωνιά σου.

ΣΟΛΩΝ είπε...

Καλησπέρα Παντελή
Ευχαριστώ για την πρόσκληση!
Καλές γιορτές εύχομαι!

Παντελης είπε...

καλησπέρα Ανδρέα, καλα Χριστούγεννα με υγεία και χαρά
καλώς ήρθες Νίκο, άργησα να στείλω πρόσκληση γιατί δεν είχα το e mail σου..σήμερα το βρήκα, σού εύχομαι υγεία και καλές γιορτές .

stamd είπε...

Καλά Χριστούγεννα.....καλές γιορτές ,υγεία και οικογενειακή ευτυχία εύχομαι σε όλη την παρέα του οικοδεσπότη μας Παντελή!!!!

Παντελης είπε...

Καλησπερα Δημητρη ,τις ευχες μου για ομορφες και χαρουμενες εορτες ..καλα Χριστουγεννα

Διορθωτικη η σημερινη συνεδριαση βλεπω ,εκ του προσημου ,γιατι δεν παρακολουθησα ...απο το νεο ετος πλεον θα ανοιξουμε τα βιβλια παλι ..

Καλη αυριανη με υγεια !!!

jean & tonic είπε...

Καλησπερα και απο εμενα !! Σας στελνω τις καλυτερες ευχες μου για τις αγιες αυτες μερες που ερχονται, να τα περασετε τελεια μαζι με τους ανθρωπους που αγαπατε , και να μην ξεχνατε τα μικρα παιδια που λενε τα καλαντα ...... Παντελη μεσα σε δυο τρεις γραμμες να ξερες τι αναμνησεις μας ξυπνησες..... Καλα Χριστουγεννα, με υγεια και χαρουμενη διαθεση σε ολη την παρεα !!!!!

ΓιαννηςΛ είπε...

Καλά Χριστούγεννα σε όλες και όλους με υγεία!!!!

Παντελης είπε...

Καλήν εσπέραν άρχοντες κι αν είναι ορισμός σας
Χριστού τη Θείαν Γέννησιν να πω στ’ αρχοντικό σας.

Καλα Χριστουγεννα Νικο ,χαιρετισματα στα αγαπημενα μου Γιαννενα ,καλα Χριστουγεννα Γιαννη και σε ολους τους φιλους τις ευχεςμου ,να περαστε χαρουμενα με αγαπημενα σας ατομα

Το χουι δεν κοβεται ..εχω φτιαξει δυο σελιδες που βλεπετε ,κατω απο την επικεφαλιδα του ιστολογιου ...Διαγραμματα και pivot points
Στην σελιδα Pivot points θα κανω αναρτηση το διαγραμμα του ΓΔ η και αλλων δεικτων με τα pivot points καθε ημερας και τα Pivots που στελνει ο φιλος Μαρτινος για μερικες μετοχες .
Στην αλλη σελιδα διαγραμματα ..μερικα διαγραμματα που ξεχωριζουν στις καθημερινες συνεδριασεις ..
Στα Pivot points του ΓΔ για την συνεδριαση που εχω αναρτησει μολις τωρα ...βλεπετε μια νεα μου μελετη ,ας πουμε ενα νεο trading system (υπο παρακολουθηση ) ...στην πορεια θα σας πω περισσοτερα ,προς το παρον πρασινες μπαρες σημαινει ΛΟΝΓΚ χωρις προβλημα ...μαυρες ειναι ουδετερες ..και κοκκινες ειναι SORT .

Σοφια είπε...

Καλησπέρα !

Καλή αυριανή φίλοι μου !
Να περάσετε όλοι όμορφα με τις οικογένειές σας !

Χρόνια Πολλά !!!
Καλά Χριστούγεννα !!

Andreas Kiprios είπε...

Καλημερα σας.......Χρόνια Πολλά και Καλά σε όλους και ιδιαιτέρως στους εορτάζόντες.

Παντελης είπε...

καλημέρα σάς χρόνια πολλά και καλά με υγεία και ευτυχία.
χρόνια πολλά στους εορτάζοντες..εορτάζουσες σήμερα 🌼⚘️❤️

KostasL είπε...

Καλημέρα και Καλά Χριστούγεννα και Χρονια Πολλά Φίλες/ οι...Χρόνια Πολλά και στους εορτάζοντες/ ουσες!
Παντελή μου το χουι δεν κόβεται ...πρωινός καφές εδώ αναμένοντας τους υπόλοιπους για την πρωινή μας βόλτα...
Σε λίγες μέρες Αθήνα...θα μιλήσουμε και τ/φ αν τα καταφέρουμε να βρεθούμε.
Χαρείτε τις μέρες με τις Οικογένειές σας και τους Φίλους σας!

Μαρτίνος Αεράκης είπε...

Καλημέρα κι από εμένα και χρόνια πολλά. Πολλές ευχές σε όσους γιορτάζουν.