Σελίδες

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

Σημειώσεις για ΑΔΜΗΕ -ΔΕΗ -ΕΤΕ pivot points για 9/12

 Με 56ανοδικες/45 πτωτικες και ανοδο 0,56% στις 915,40 μοναδες εκλεισε ο Γενικος δεικτης στην σημερινη συνεδριαση ,με πρωταγωνιστες  και ανοδο πανω απο 2%  ,ΑΔΜΗΕ ,ΔΕΗ και ΕΧΑΕ ,ενω με ανοδο σχεδον 1% βοηθησαν ΕΛΠΕ και ΟΠΑΠ .

Γενικα ο πινακας των μετοχων του FTSE ηταν θετικος με τις ΕΕΕ ,ΤΕΝΕΡΓ ελαφρως στο κοκκινο και ΕΤΕ απωλειες 1,34% στο 1,62 .

ΑΔΜΗΕ ημερησιο spandsystem  bullish /long stop long 1,672



θεωρητικα η μετοχη μπορει να κλεισει το χασμα και να  φτασει την αντισταση στο 1,974 

Στο εβδομαδιαιο παραμενει η φαση bearish ...αυτη την εβδομαδα μαλλον το κερι θα ειναι πρασινο ..

ΔΕΗ ημερησιο spandsystem ..bullish .long ...stop long 6,215 

Eχει την αντισταση 6,78 και αν ξεφυγει εχει ανοιχτο πεδιο μπροστα ..θα ελεγα σας επομενο στοχο την περιοχη 7,4-7,50


ΕΤΕ ημερησιο spandsystem ...bearish /short ...stop short 3,95 

Eχασε την στηριξη 3,652 ...εχει την στηριξη 3,58 που ισως δωσει αντιδραση ..η θα συνεχισει χαμηλοτερα ...


και τα pivot points για την συνεδρίαση 9/12  από τον φίλο Μαρτινο 



24 σχόλια:

Παντελης είπε...

Καλημερα σας ,ομορφη ημερα σας ευχομαι ,υγεια και κερδοφορες κινησεις .

Μαρτίνος Αεράκης είπε...

Kαλημέρα σε όλους

KostasL είπε...

Καλημέρα Παντελή και Φίλοι Φιλες...καλή συνεδρίαση 🌞☕

Μαρτίνος Αεράκης είπε...

ΕΛΠΕ:
Μαρούσι, 10 Νοεμβρίου 2022
Ανακοίνωση για την καταβολή προσωρινού μερίσματος χρήσης 2022
Η HELLENiQ ENERGY Holdings A.E. (εφεξής η «Εταιρεία») ανακοινώνει, σύμφωνα με το άρθρο 4.1.3.4 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ότι, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας στην από 10.11.2022 συνεδρίασή του αποφάσισε τη διανομή επιπλέον προσωρινού μερίσματος για το οικονομικό έτος 2022, ανερχόμενου στο ποσό των 76.408.796 Ευρώ, που αντιστοιχεί σε μεικτό ποσό 0,25 Ευρώ ανά μετοχή της Εταιρείας.
Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, το ποσό του προσωρινού μερίσματος των 0,25 Ευρώ ανά μετοχή, υπόκειται σε παρακράτηση αναλογούντος φόρου 5% (με την εξαίρεση ή διαφοροποίηση του ποσοστού παρακράτησης για μετόχους οι οποίοι υπόκεινται σε ειδικές διατάξεις), συνεπώς το καθαρό καταβαλλόμενο ποσό του προσωρινού μερίσματος ανέρχεται σε 0,2375 Ευρώ ανά μετοχή.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας όρισε, ως ημερομηνία αποκοπής του
προσωρινού μερίσματος την Τετάρτη 11η Ιανουαρίου 2023, πριν την έναρξη της
συνεδρίασης του ΧΑ, ως ημερομηνία προσδιορισμού των δικαιούχων λήψης αυτού
(record date) την Πέμπτη 12η Ιανουαρίου 2023 και ως ημερομηνία έναρξης καταβολής του (μείον τις σύμφωνα με τον νόμο φορολογικές επιβαρύνσεις / κρατήσεις) τηνΤετάρτη 18η Ιανουαρίου 2023.
Η καταβολή του προσωρινού μερίσματος θα πραγματοποιηθεί μέσω της Εθνικής
Τράπεζας της Ελλάδος.

Σοφια είπε...

Καλημέρα στην παρέα !

Ζορίζεται ελαφρώς το χααμένο μας ! Αν και μικτή εικόνα στις μετοχές προς ώρας !
Καλή συνεδρίαση σε όλους !

Παντελης είπε...

Χωρις παλμο η συνεδριαση ...συνεχιζει η Αδμηε με ανοδικη διαθεση ,κατι εχουν ξεκινησει τα Εχαε ..οι τραπεζες επιφυλακτικα βηματα
Δεν βλεπω κατι ιδιαιτερο προς το παρον..προς την ληξη θα δουμε αν υπαρξει καμια διαθεση απο αγοραστες ...η και πωλητες .
Καλο μεσημερι..

Σοφια είπε...

Ναι !
Σαν τη γάτα και το ποντίκι ένα πράγμα...
Πάντα έτσι ήταν η αγορά πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων και όσο θα πλησιάζουμε, θα ατονεί περισσότερο. Έτσι νομίζω..

THE REBEL είπε...

Καλησπέρα Παντελή και αναγνώστες του γάτου ☀️😁🐃

KostasL είπε...

Με χρόνο για παρακολούθηση σήμερα...χαλαρά...Παρασκευή ..πάντα πονηρή μέρα...βρε βρε τον ΑΔΜΗΕ και τα ΕΧΑΕ...και με όγκο ...πειρασμός αλλά δεν ακόμα...καλά κέρδη στους υπομονετικούς κατέχοντες...

Σοφια είπε...

Το ταυρακι μου αρέσει πολύ..!!!

Καλησπέρα Νίκο !!!

THE REBEL είπε...

Καλησπέρα Μαίρη!!! το ταυράκι είναι για το επικείμενο χριστουγεννιάτικο ράλυ να συμβαίνει λόγω της καταναλωτικής κοινωνίας μας. Οι αγορές συνήθως ατονούν στη διάρκεια των γιορτών νομίζω ...η αγορά δε με προβληματίζει καθόλου για λονγκ όπως και οι ξένες αγορές ...θα δείξει

Καλή συνέχεια ✌️

paolostar είπε...

Καλησπέρα και από εμένα, χρόνια πολλά στις Αννούλες(τι όμορφο όνομα) απανταχού!!!

Παντελης είπε...

Καλο απογευμα ...πιθανον και τα ΕΛΧΑ να ολοκληρωσαν την διορθωση και πανε για ψηλοτερα ...ισως και CENER ..BIO να ακολουθησουν ...τις τραπεζες τις ματιασε ο ΠΘ ..που θα παει θα παρει μπρος και ο ΟΤΕ ..καλουτσιακος και ο ΟΠΑΠ ..

Παντελης είπε...

Αχ Αννουλα του χιονια ...χρονια πολλα στις Αννουλες σας ,γιατι το ιστολογιο δεν εχει μελος με αυτο το ονομα .

Εδω και χρονια εχω κλεισει τον λογαριασμο μου στο ΦΒ ..διατηρω ενα λογαριαμο στο instagram ανενεργο πολυ καιρο .Μου ζητησε πριν 2 μερες μια κοπελια να με ακολουθησει
Αννα ταδε το ονομα ...ειδα στις φωτογραφιες της να εχει διαγραμματα και πακετα απο χρηματα ...καταλαβα ,λεω αυτη ψαχνει πελατες για δανεια κλπ ..δεχτηκα απο περιεργεια το αιτημα της
...αρχισε μετα απο μια ημερα να μου στελνει μυνηματα για κρυπτονομισματα και ποσα λεφτα εχει κερδισει με 200 μονο ευρω ...πανω απο 10 χιλ σε ενα μηνα ...χεχε λεω βρηκες κοροιδο τωρα ...

KostasL είπε...

Πέτυχε διάνα Παντελή χαχαχα...γυρισματάκι στον ΑΔΜΗΕ βλέπω

Παντελης είπε...

Να βάλω και εγώ μερικούς 🦬🦬🦬 για τούς φίλους λονγκ..δεν ξέρω πόσοι παίζετε παράγωγα η cfd και είστε short..
μου έστειλε ο φίλος Παναγιώτης ένα διάγραμμα τώρα του ΓΔ..αν το είδα καλά μού επισημαίνει πρόβλημα και πιθανή διορθωση

Παντελης είπε...

Η long( μεγάλη)Brasil τα βρήκε δύσκολα με την μικρή (short)Κροατία..για να δούμε ποιος θα πάει κουβά απόψε
παράταση
σχεδόν αμετάβλητη η αγορά μάς σήμερα..
όμορφο βράδυ να έχετε
όμορφα να περάσετε το Σαββατοκύριακο σας

Σοφια είπε...

Καλό Σ/Κ σε όλους !

Μαρτίνος Αεράκης είπε...

Καλο Σ/Κ κι από μένα παιδιά.

Παντελης είπε...

Καλημερα σας ,ομορφο Σαββατοκυριακο να εχουμε ..καιρος νεφελωδης ,με πιθανοτητα βροχων ,μας χαλαει λιγο τα σχεδια βεβαια ,αλλα κατι χαρουμενο θα βρουμε να κανουμε

Το σουπερ λονγκ Μπραζιλ ...στον κουβα ,παραλιγο να παει και το αλλο στα πεναλτυ ,αλλα την γλυτωσε ...ενας τελικος με δυο Ευρωπαικες χωρες παντως ειναι πολυ πιθανος

Πολλες σακουκες με χρηματα και κοσμηματα ...θυριδες ..λογαριασμους ακουω και ζαλιζομαι
...αν νομιζετε θα παμε εκλογες χωρις να βγουν σκανδαλα πολιτικων ...χεχε κανετε λαθος ,σαν να σορταρεις δηλαδη σε ταση ανοδικη για να μιλησουμε συμφωνα με το αντικειμενο του ιστολογιου.
Καλο κλεισιμο εβδομαδος ...σαν inside bar εβδομαδιαια θα ελεγα ...ιδωμεν επομενη εβδομαδα αν το 925 ειναι το high fractal σε εβδομαδα ...τεχνικα και διαγραμματα ευελπιστω να ανεβασω σιγα σιγα αναλογα με την διαθεση μεχρι το βραδυ Κυριακης .


Παντελης είπε...

***διορθωση ..σακουλες βεβαια

Παντελης είπε...

Λαθος εκανα ...δεν εχουμε inside bar στο εβδομαδιαιο του Γενικου δεικτη..τωρα εριξα μια ματια στο εβδομαδιαιο διαγραμμα ..

jean & tonic είπε...

Καλημέρα σε όλη την παρέα!! Πολλή βροχή σήμερα και εδώ αλλά ευτυχώς χωρις χαμηλές θερμοκρασίες. Πολύ λίγο ασχολήθηκα με την αγορά τελευταία αλλά νομίζω μια χαρά τα πηγαίνει. Άλλωστε εδώ στο στέκι και με καπετάνιο τον Παντελή και την βοήθεια κάποιων φιλων πιστεύω ότι διαβάζουμε σωστά την πορεία της αγοράς, οπότε δεν ανησυχώ , ίσα ίσα που όσο περνάει ο καιρός και δεν χάνουμε κάποια σημεια GG βλέπω το ποτήρι περισσότερο μισογεματο. Παντελή θα σου στείλω σημερα κάνα δυο διαγράμματα να αναρτήσεις και τη δική μου οπτική. Καλό σαββατοκύριακο , καλά να περάσετε!!!

KostasL είπε...

Καλησπέρα Παντελή και σε όλη την Bull παρέα...έτσι τη βλέπω την αγορά και εγώ μακροπρόθεσμα (2023) bullish, αν δε προκύψει πάλι κάτι απρόοπτο (δε λείπουν αυτά ποτέ ε?)... τώρα επειδή μόνο χαρτιά κοιτάμε και επειδή μου αρέσει η κατοχύρωση και όχι να τα βλέπω στο excel...έκανα πρόσφατα ταμείο και παραμένω με αυξημένη ρευστότητα...ΟΤΕ, ΟΠΑΠ, ΜΥΤΙΛ, πάντα στο ραντάρ... και τράπεζες από το νέο έτος... ΟΠΑΠ σε όσους τον έχουν κρατήσει να τους δώσει τα Διπλά κέρδη...εγώ έμεινα με μικρή θέση ... πιστεύω ότι έχει και αλλο επάνω αλλά έπρεπε να κάνω ταμείο (έχουμε και δουλειές...)
ΟΤΕ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ... να υπενθυμίσω ότι έτσι το εκτιμώ εγώ δεν είναι πρόταση αγοράς η πώλησης...καθόσον είμαι ακόμα στο νηπιαγωγείο όσον αφορά την Τ.Α. και αν λάβω θέση σε εκείνες τις τιμές δεν θα περιμένω να πουλήσω ταβάνι....και πάντα με το ανάλογο STOP LOSS.
ΟΤΕ
https://tvc-invdn-com.investing.com/data/tvc_7701cf34d75f9139319b9c2c4d703b3e.png

Όμορφη Μέρα σε όλους και Καλο Σαββατοκύριακο!!!